Ми у Facebook
01.02.2018, 08:21

Кабмін ухвалив рішення про соціальну допомогу звільненим з полону

Вчора, 31 січня, Кабінет Міністрів України прийняв постанову „Деякі питання соціальної підтримки осіб, звільнених з полону”.
Ця постанова розроблена Міністерством соціальної політики на виконання доручення Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Представляючи проект постанови на засіданні Уряду, Міністр соціальної політики Андрій Рева зазначив, що пропоноване рішення передбачає надання особам звільненим з полону та членам їх сімей державної підтримки.

АТО / Війна: захисники України з Рівненщини повернулися з полону

“Йдеться про надання одноразової грошової допомоги в розмірі 100 тисяч гривень кожній особі. Також передбачено варіанти надання медичної допомоги, психологічної допомоги та реабілітації допомоги у забезпеченні тимчасовим житлом тих осіб, які є внутрішньо переміщеними особами”,- заявив Андрій Рева.

Списки осіб, які отримають таку державну допомогу, надаватимуться Службою безпеки України.

АТО / Війна: "Мені не віриться, що я його бачу" - мама бійця з Рівненщини розповіла, як зустріла його з полону (+ВІДЕО)

Про це повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів України.

Нагадаємо, що, як повідомляло ОГО, 27 грудня 2017 року із полону бойовиків повернулися троє захисників України з Рівненщини: «кіборг» Іван Ляса з Демидівського району, який до останнього обороняв Донецький аеропорт, мужній військовослужбовець 128-ї гірсько-піхотної бригади Збройних Сил Олександр Олійник із Радивилівського району, а також рівнянин, військовий 24-ї бригади «Айдар» Ігор Мельник. Усі отримали поранення та перебували у полоні бойовиків з 2015 року.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ