Ми у Facebook
05.02.2018, 11:20

МФК «Кардинал-Рівне» завершив польські збори на мажорній ноті

МФК "Кардинал-Рівне" провів свій другий та третій спаринг на закордонному міні-зборі у Польщі. Спочатку у Бєльско-Бялій рівненська команда протистояла діючому чемпіону та лідеру польської Екстракляси - "Рекорду", у складі якого виступає вихованець рівненського футзалу Олександр Бондар.
"Рекорд" (Бельско-Бяла, Польща) - "Кардинал-Рівне" (Рівне, Україна) - 4:3 (2:1)

Контрольний матч.

1 лютого 2018 року, Бельско-Бяла.

"Рекорд": Наврат (Іванек) - Генсьор, Будняк, Бондар, Марек, Біель, Цихі, Франц.

"Кардинал-Рівне": Свинарчук (Дурбан) - Волянюк, Мануйленко, Фаренюк, Власович, Кручок, Дармовіс, Басич, Чудля, Концеба, Піддубний.

Голи: Марек (9, 26), Біель (13, 34) - Дармовіс (2, 35), Мануйленко (37)

Як відзначили у прес-службі МФК "Кардинал-Рівне", рівненський клуб зумів на рівних протистояти діючому чемпіону Польщі - "Рекорду". Після мінімально програного першого тайму, у другому рівняни поступалися полякам із різницею у три м'ячі. Втім, зуміли впритул наблизитися до суперника. А здобути позитивний результат МФК «Кардинал-Рівне» завадила лише низька реалізація власних моментів.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» у гостях обіграв франківський «Ураган»

А вже наступного дня, 2-го лютого, рівненський клуб провів свій заключний спаринг-матч у Польщі. У Глівіце рівняни зустрічалися з "Пястом" і здобув свою другу перемогу на триденному тренувальному міні-зборі у Польщі. Підопічні Сергія Піддубного обіграли суперника із рахунком 5:3.

"Пяст" (Глівіце, Польща) - "Кардинал-Рівне" (Рівне, Україна) - 3:5

Контрольний матч

2 лютого 2018 року, Глівіце

Голи: Волянюк (двічі), Дармовіс, Концеба, Піддубний.

Після перемоги над хожувським "Клірексом" та поразки від чемпіона Польщі, "Рекорда" - рівняни зустрілися із ще одним клубом топ-5 футзальної Екстракляси. У Глівіце "Кардинал-Рівне" зіграв із місцевим "Пястом".

Гра пройшла під контролем рівненської команди. Дубль Михайла Волянюка, а також м`ячі Павла Дармовіса, Павла Концеби та Сергія Піддубного дозволили рівнянам святкувати переконливу перемогу та завершити тренувальний міні-збір на мажорній ноті.

Одразу після матчу "Кардинал-Рівне" взяв курс додому.





На правах реклами