Ми у Facebook
05.02.2018, 20:20

6 лютого у Рівному: календар подій, дні народження, ювілейні дати

ОГО згадує пам’ятні події, видатних людей, вітає з річницею, ювілейною датою, Днем народження та Днем ангела!
У вівторок, 6 лютого 2018 року, приймає вітання з круглою датою директор ПАТ "Могилянський завод будівельних матеріалів" ГЛАДКЕВИЧ Олександр Анатолійович.

6 лютого – день народження відомого українського і литовського письменника, драматурга, літературознавця, філософа, уродженця смт Смига Дубенського району МЕЛЬНИКА Ярослава Йосиповича.

Вітаємо з 74-ю річницею з дня створення Рівненський обласний військовий комісаріат!
Наші найкращі побажання з 14 річницею заснування ТОВ "Деміс"!

Православна церква вшановує пам'ять
Православна церква вшановує пам`ять преподобної Ксенії Римлянки та блаженної Ксенії Петербурзької.

Іменини (День ангела) святкують: Ксенія (Оксана), Агапій, Анастасій, Герасим, Денис, Євсевія, Зосима, Іван, Калліста, Македоній (Македонія), Павло, Тимофій, Філон.

6 лютого в історії:
1996 - Британська Антарктична Служба за символічну ціну в 1 фунт стерлінгів передала Україні наукову станцію "Фарадей", яка отримала нову назву "Академік Вернадський".

6 лютого - Міжнародний день бармена, який відзначається у багатьох країнах на честь покровителя виноробів, вивоварів, барменів і рестораторів - фламандського монаха-бенедиктинця та місіонера святого Аманда.

Також варто не забувати, що на 06.02.18 припадає й День безпеки в інтернеті (відзначається щорічно з 2004 року в другий день другого тижня другого місяця року).

У народі 6 лютого називають "Оксанин день", "Оксани-Дороти" й примічають: "Яка Оксана - така й весна" (НАРОДНІ ПРИКМЕТИ).

Вітаємо усіх Оксан, Ксеній, Ксюш – з Днем ангела! Пропонуємо привітати їх віршованими рядками. Привітання Оксанам у День ангела

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Свята, пам'ятні та ювілейні дати у лютому 2018
Церковний календар на лютий 2018

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ