Ми у Facebook
06.02.2018, 12:01

Рівненські хокеїсти стартували з перемоги у відкритому чемпіонаті Волинської області

Минулорічної весни в змаганнях за Кубок Волині рівненський "Фаворит" несподівано і сенсаційно поступився спочатку "Володимиру" на першому етапі. І це при тому, що рівняни завжди вважалися головним конкурентом "Луцька" в боротьбі за звання кращої хокейної дружини Волині.
Це не дозволило йому пробитись до головного фіналу, а потім рівняни програли і "Ковелю" в матчі за третє місце і опинився аж на четвертій сходинці у підсумковій таблиці змагань. Не дивно, що в новому відкритому чемпіонаті Волинської області команда з Рівного прагне реваншу за ті ганебні поразки.

Як відзначили у прес-службі ХК «Луцьк», у матчі-відкритті проти "Ковеля" рівненські хокеїсти з перших секунд кинулись в атаку на ворота "орендованого" ковельчанами у лучан на цю гру голкіпера Сергія Тітова, але отримали швидкий гол у свої ворота - автором першої шайби волинського чемпіонату 2018 року став Олександр Клецор. Проте, в ролі наздоганяючих "Фаворит" перебував недовго - вже за декілька хвилин Сергій Степанюк влучним кидком реалізував більшість своєї команди.

Надалі гра тривала під знаком ігрової і територіальної переваги "Фаворита", але луцький голкіпер Сергій Тітов в ковельських воротах вміло приборкував небезпечні кидки рівнян. Аж поки не наважився на супердальній кидок з-за червоної лінії захисник Олег Биков, що став повною несподіванкою навіть для Тітова - шайба влучила в "дев'ятку". За дві хвилини Роман Никитюк закріпив перевагу своєї команди, а на початку другого періоду Валерій Стасюк вдало зіграв на добиванні і, мабуть, остаточно перекреслив сподівання ковельчан на нову звитягу.

На початку третього періоду команди обмінялись швидкими голами, але надалі, незважаючи на зусилля з обох сторін, рахунок гри більше не змінився - 5:2 для "Фаворита".

Зазначимо, що напередодні старту змагань було проведено жеребкування - драфт, згідно якого три команди отримали підсилення вихованцями луцької ДЮСШ №2. За "Ковель" вже зіграв першу гру Антон Оліда, за "Фаворит" в наступних матчах гратиме Тимофій Басараб, а в складі "Нетішина" очікується дебют Тараса Міскевича.

"Фаворит" - "Ковель" - 5:2 (3:1, 1:0, 1:1)

02:20 - О.Клецор (С.Мазурок) - 0:1

05:05 - С.Степанюк - 1:1 (більш. +1)

19:20 - О.Биков - 2:1

21:20 - Р.Никитюк (А.Аксютов) - 3:1

26:20 - В.Стасюк (Д.Сударіков) - 4:1

51:20 - Д.Сударіков - 5:1

52:15 - С.Мазурок (О.Клецор) - 5:1

Кидки - 42:14 Штраф: 2:6.

"Фаворит": М.Сердюк; М.Плескач, О.Биков, В.Ленартович, В.Осипов; Р.Никитюк, С.Пилипчук, І.Курімов, В.Єрьомкін, В.Стасюк, С.Степанюк, А.Аксютов, Д.Сударіков.

"Ковель": С.Тітов; О.Семенюк, С.Бабич, Ю.Ковальчук, Ю.Лотиш; Л.Гаврилюк, Р.Кисляк, В.Тарасенко, І.Миселюк, О.Гушинець, С.Мазурок, А.Оліда, В.Ящинський, О.Клецор.

Суддя: Є.Воробйов.


МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Відома спортсменка може отримати квартиру в Рівному

На Рівненщині фінішувала обласна Спартакіада серед депутатів

Нагадаємо, у відкритому чемпіонаті Волинської області за звання найсильнішої команди будуть боротись шість команд: ХК "Луцьк", ХК "Володимир", ХК "Ковель", ХК "Фаворит" (Рівне), ХК "Нетішин" та дебютант змагань - ХК "Рівне".

Чемпіонат пройде за звичною схемою: одноколовий турнір та плей-офф.

На другому етапі в змаганнях плей-офф візьмуть участь всі учасники чемпіонату. В кваліфікаційних матчах зустрінуться між собою команди, що посіли 3-тє і 6-те місця, та команди, що посіли 4-те і 5-те місця. Переможці кваліфікаційних ігор виходять до півфіналу, де на них очікуватимуть дві найкращі дружини за підсумками колових змагань. Завершиться чемпіонат вирішальними стиковими поєдинками за 5-те, 3-тє місця і, врешті, фінальна гра, що визначить нового чемпіона Волині.

Терміни проведення плей-офф будуть оприлюднені пізніше.

Всі зустрічі будуть зіграні на льодовій арені "Снігова королева" (м.Луцьк, вул.Чорновола, 3).





На правах реклами