Ми у Facebook
08.02.2018, 09:20

Як держава забезпечить роботу фахівцям старше 50 років

Із 1 січня 2018 року почали діяти квоти при працевлаштуванні людей передпенсійного віку.
У законі "Про зайнятість населення" зазначено, що підприємства щорічно інформують про виконання квот, у тому числі й про працевлаштування людей передпенсійного віку, центральний орган виконавчої влади у сфері зайнятості та трудової міграції – тобто Державну службу з питань праці. Тобто рік закінчився, і роботодавці надають звіт Держпраці.

У 2017 році квота про працевлаштування людей передпенсійного віку для підприємств зі штатом від 8 до 20 осіб ще не діяла. Тому перші звіти вони понесуть у Держпраці вже за підсумками 2018 року. Тобто чи дотримаються роботодавці нових законодавчих вимог, стане зрозуміло на початку 2019 року...

Які додаткові гарантії мають люди передпенсійного віку? Які професії пропонують 50-річним? Як довести, що вас не взяли на роботу через вік? Які нюанси роботи й працевлаштування для тих кому 50 і більше? Які зміни у законодавстві? — читайте на сторінках свіжого випуску рівненського інформаційно-рекламного тижневика “ОГО” у рубриках “Новини”, “Актуально”, “Робота”.



Тут ви можете знайти багато цікавої, а також важливої та корисної довідкової інформації, яка допоможе у вирішенні різноманітних проблем.

Також у газеті ви знайдете життєві історії, рецепти, програму телебачення найпопулярніших каналів ТБ на наступний тиждень, сканворд, гороскоп та блок оголошень і реклами.

Робота в м. Рівне: вакансії, резюме

Свіжий номер рівненського інформаційно-рекламного тижневика "ОГО" можна придбати у кіосках та у приватних розповсюджувачів, передплатити, а також прочитати онлайн версію на нашому порталі ОГО.ua.

Щоб прочитати онлайн версію (PDF версію) останнього номера газети "ОГО", перейдіть ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
«Рівнеелектроавтотранс» запрошує на роботу
В Україні стане більше працівників, яким за 45





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ