Ми у Facebook
08.02.2018, 12:01

Сьогодні у Рівному презентуватимуть книгу віршів

До міста завітає молодий поет зі своєю новою книгою.
У четвер, 8 лютого о 15.20 в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська,18) відбудеться презентація книги поезій молодого письменника Юрія Матвійчука «HameleON». Книга вийшла у «Письменницькій робітні «Оповідач», офіційному видавництві Рівненської обласної організації Національної спілки письменників України за підтримки Рівненської ОДА та Рівненської обласної ради. В минулому році Юрій Матвійчук за видану книгу поезій став лауреатом літературної премії ім. Михайла Дубова.

Уродженець Рівненщини написав вірші про АТО




Юрій Матвійчук родом з Острога. Під час навчання на художньо-педагогічному факультеті РДГУ займався у народному літературному об’єднанні «Поетарх». Має ґрунтовну музичну та художню освіту. Вчителює в сільській школі неподалік Острога. Пише вірші ще з шкільних років. В 2013 році вийшла його перша збірка віршів «О..бій..ми», яка одразу привернула увагу до автора як пристрасного романтика з палкими почуттями та яскравим образним мисленням.


Вірші пам'яті автора всесвітньо відомого "Щедрика" Миколи Леонтовича

У новій книзі Юрія Матвійчука «HameleON» відчувається дихання сучасної поезії постмодерністської доби з її римованими та неримованими текстами, рваними ритмами, громадянськими тривогами сьогодення, а ще прекрасними рядками пронизливої лірики про незабутні почуття.

Організатор: Рівненська обласна бібліотека для молоді.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram






На правах реклами