Ми у Facebook
15.02.2018, 16:55

Як вибрати сантехніка і не помилитися: 5 топ-порад

Кожен стикається з ситуацією, коли зламався змішувач у ванній або на кухні, потрібно замінити труби у ванній. Всі ці завдання виконати без фахового сантехніка важко. Щоб знайти сантехніка, потрібно витратити купу часу, а з порталом Япрофі це просто.

Чому послуги фахівців варто замовляти на даному ресурсі?


Портал Япрофі – це всеукраїнський інтернет-ресурс, на якому розміщені фахівці різних напрямів, споживчі товари для будь-яких завдань. На веб-сайті систематизовано розподілені послуги і товари, що дозволяє легко орієнтуватися на його просторі. Всі майстри і компанії перевіряються фахівцями сайту. При незадовільній співпраці – витрачені гроші будуть повернуті вам згідно із законодавством України.

Як замовити послуги сантехніка за допомогою порталу Япрофі?


Якщо вам потрібен сантехнік в Запорожжі - переходьте по посиланню https://yaprofi.ua/users/mastera-po-remontu/santehniki/zaporozhe. У розділі розміщено безліч анкет професійних майстрів. У картці сантехніка ви ознайомитеся з досвідом його роботи, прикладами виконаних робіт і вартістю послуг. Ось кілька корисних порад, які допоможуть вам не помилитися при виборі фахівця по сантехніці:

Досвід і спектр виконуваних робіт. Зверніть увагу скільки років працює сантехнік за фахом, можна уточнити місце колишньої роботи. Професійний майстер по сантехніці виконує завдання будь-якої складності. Тому якщо в списку тільки 4-5 - не варто замовляти послуги у такого майстра.

Фахове спрямування. Не буває "майстрів на всі руки", вибирайте виконавця, який за фахом сантехнік, а не ремонтує все підряд. Щоб з'ясувати це - подивіться на послуги, що надаються. Якщо побачите там “поклейка шпалер або заміна проводки” – відмовтеся від послуг цього фахівця.

Портфоліо з виконаними роботами. У картці ви можете ознайомитися з фотокартками проведених робіт фахівця. Варто дивитися на акуратність виконання - фотографії до і після (якщо є така можливість). Якщо не впевнені в реалістичності фото, попросіть підтвердження у сантехніка, написавши йому повідомлення або зателефонувавши.

Гарантії. Не залежно від типу виконаних послуг фахівець зобов'язаний надати гарантійний термін не менше 6-ти місяців. Фахівці не бояться за якість робіт і спокійно надають гарантії. Бознають, що навіть у хороших виробників може бути брак і деталь може піддатися заміні.

Якісний інструмент. Професіонал не попросить у вас прилади або ключі тому, що все необхідне завжди з ним. Тому якщо майстер просить і вимагає купити інструмент – відразу відмовляйтеся від його послуг.

На порталі ви можете ознайомитися з відгуками від реальних замовників того чи іншого майстра. Це допоможе дізнатися як ставиться сантехнік до роботи, до клієнта і який кінцевий результат. Для замовлення послуги сантехніка за допомогою порталу Япрофі є 2 варіанти: зателефонуйте самостійно сантехніку за телефонним номером, зазначеним в його анкеті або залиште заявку в профілі фахівця.





На правах реклами