Ми у Facebook
16.02.2018, 16:01

У Клевані відбувся I етап Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» з шахів

У вівторок, 13 лютого, на базі Клеванської спеціальної загальноосвітньої школи – інтернат №1 I-III ступенів Рівненської обласної ради відбувся Перший етап Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» з шахів серед юнаків та дівчат з вадами зору.
Як відзначили у Рівненському центрі «Інваспорт», на офіційному відкритті змагань з вітальним словом виступили директор школи Жанна Фалко, головний суддя змагань майстер спорту України Леонід Іткін та директор Рівненської обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів Сергій Левчик.

В день змагань в напруженій боротьбі визначились чемпіони та призери які були відзначені медалями та грамотами.

Серед юнаків чемпіоном став Павло Мінаєв, срібним призером Ілляш Дмитро, бронзовим призером Редванюк Ігор.

Серед дівчат чемпіонкою стала Софія Луцик, срібною призеркою Катерина Вознюк, бронзовою призеркою Ірина Юхимчук.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Для спортсменів «Інваспорту» у Рівному провели свято «Наша спортивна гордість»

На Рівненщині фінішувала обласна Спартакіада серед депутатів

Нагадаємо, раніше, 6 лютого, в Острозі на базі Спеціальної загальноосвітньої школи – інтернат I-III ступенів відбувся I етап Всеукраїнської Спартакіади «Повір себе» з тенісу настільного та шахів серед юнаків та дівчат з вадами слуху.

В змаганнях прийняло участь 35 дітей з інвалідністю. Учасники змагались у двох вікових групах 2003-2004 роки народження та 2005 та молодші.

На урочистому відкритті змагань з вітальним словом виступили директор школи Галина Лебідь та директор Рівненської обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів Сергій Левчик.

В день змагань в напруженій боротьбі визначились чемпіони та призери, які були відзначені медалями та грамотами.

Теніс настільний серед юнаків:

чемпіони Радіон Василевич, Микола Полюх, срібні призери Дмитро Ажнюк, Максим Ажнюк, бронзові призери Равім Колодич, Вадим Мазурок;

серед дівчат успіху досягли:

чемпіонки Тетяна Собко, Анжеліка Юглічек, срібні призерки Діана Стус, Оксана Таранець, бронзові призерки Руслана Рудяк, Юлія Шваль

Шахи серед юнаків:

чемпіони Андрій Таранець, Олександр Франчук, срібні призери Леонід Гарський, Михайло Собчук, бронзові призери Владислав Селевчук, Владислав Саноцький,

Шахи серед дівчат:

чемпіонки Вікторія Удодик, Ольга Лапюк, срібні призерки Ірина Кушнір, Мілана Палій, бронзові призерки Вероніка Лобчук, Анастасія Стецюкевич.





На правах реклами