Ми у Facebook
24.02.2018, 14:12

Грандіозне шоу «Холодне серце» знову у Рівному

Через надзвичайно велику кількість звернень, Tikhonov сoncert and event agency оголошує про ще один виступ шоу «Холодне серце» у місті Рівному!
Зустрічаємося вже в цю суботу, 24 лютого у Рівному в Міському Будинку Культури!

12 січня у Глядацькій залі відбувся перший показ вистави «Холодне серце». Це новорічне видовище для усієї родини, створене за мотивами відомого мультфільму компанії «Walt Disney».

Історія про дівчину Анну, яка рятує ціле королівство від Снігової королеви, яка прирекла жителів країни на вічну зиму, полонила дитячі серця. Саме тому у Міському Будинку Культури зібрався аншлаг, де сотні діток заворожено спостерігали за улюбленими героями та видовищем, що відбувалось на сцені.

http://ogo.ua/articles/view/2017-12-11/90734.html

Вистава складалася із двох дій, де окрім улюблених пісень усі мали змогу побачити ще й унікальні спецефекти, які створили неймовірну казкову атмосферу в залі. Натомість і діти, і батьки отримали безліч позитивних вражень.
Зазначимо, що ажіотаж на подію був на стільки великим, що організатори вирішили зробити маленьким рівненським глядачам подарунок. Таким чином 24 лютого відбудеться додатковий показ вистави "Холодне серце". Запрошуємо на повторне магічне новорічне дійство!

«Холодне серце» - це масштабна постановка від одеського продюсерського центру «Made in Odessa» - неймовірна вистава, створена за мотивами улюбленого однойменного мультфільму дітей всього світу, і самого касового за всю історію компанії «Walt Disney».

Історія здивує новими фактами: появою героїв, з якими глядач не був знайомий раніше і несподіваними поворотами сюжету, об'єднаними в оригінальний, наповнений чарівними подіями сценарій.

«Холодне серце» - це яскраве, захоплююче, у своєму роді унікальне шоу для всієї родини! Масштабність постановки, неймовірні пригоди, більше 40 персонажів, грандіозні декорації, яскраві костюми, чудова музика, захоплююче вогняне шоу, запаморочливі акробатичні трюки, сучасна хореографія - дарують глядачам відчуття свята!

Улюблений гурт рівнян презентує новий альбом у рамках всеукраїнського туру

Дива у вигляді спецефектів та інтерактивні моменти, під час яких гості беруть безпосередню участь у низці фантастичних подій, приводять в невимовний захват дітей і вражають дорослих!

Вистава має успіх не тільки в Україні, але і за кордоном. Проект «Холодне серце» і всі його учасники отримали іменні сертифікати подяки, нагороду за участь у фестивалі «Sharjah children's Reading Festival, 9th Edition» і запрошення на гастролі в інші країни. Сподіваємося, що кількість глядачів, які відвідали шоу в усьому світі, буде продовжувати зростати!

Дітям до 5-ти років включно вхід безкоштовний при умові, що дитина сидить на руках у дорослого.

24 лютого, 18:00, Міський Будинок Культури. До зустрічі!
Довідка за телефонами: +38 (097) 055 32 21 та 43-93-38.
Квитки від 80 грн в касі Міського Будинку Культури та онлайн: https://kasa.in.ua/holodne-serce-rivne





На правах реклами