Ми у Facebook
27.02.2018, 17:20

МФК «Кардинал-Рівне» поступився у першому чвертьфінальному матчі Кубка України [+Відео]

24-25 лютого були зіграні перші матчі чвертьфінальної стадії Кубку України сезону 2017/2018 років з футзалу. МФК «Кардинал-Рівне» проводив гру на виїзді проти запорізького «АРПИ» і мінімально програв представнику першої ліги, до того ж червону картку отримав граючий тренер рівнян Сергій Піддубний.
Як відзначили у Прес-службі Асоціації футзалу України, буквально з самого початку матчу гравці «АРПИ Запоріжжя» та «Кардиналу» почали вести боротьбу за ініціативу в поєдинку. Це вилилось і у швидкі забиті м’ячі гравцями обох команд, що ще більше дало можливість зрозуміти, що на паркеті Палацу спорту «Запоріжалюмінбуд» буде гаряче. Так, в принципі, і сталося. Але найбільш гаряче стало вже в середині першої половини зустрічі. Спочатку Басич вивів «Кардинал-Рівне» вперед. Однак, радість рівнян була недовгою. По-перше – на 14-й хвилині вони залишились без свого головного тренера – Сергій Піддубний отримав червону картку. А по-друге – Максим Почебут забив пенальті, і таким чином не тільки зрівняв рахунок, а й оформив дубль. Безумовно, такі події суттєво підвищили градус гри. І будь-який епізод міг як мінімум призвести до проблем на майданчику. Втім, якщо говорити про спортивну складову, то вона зафіксувала нічию за підсумками першого тайму.

А у другій 20-хвилинці стало зрозуміло, що одна з команд зможе здобути перемогу тільки за умови, якщо заб’є. І «АРПИ Запоріжжя», і «Кардинал-Рівне» усвідомлювали це. Тим не менш, на 32-й хвилині господарям майданчику вдалося вийти вперед після голу Ессаргіні. Саме це взяття воріт стало переможним для підопічних Олега Зозулі. А це означає, що поєдинок у Рівному буде ще більше принциповим та гарячим.

«АРПИ Запоріжжя» (Запоріжжя) – «Кардинал-Рівне» (Рівне) – 3:2
Голи: Почебут (2, 14 – з 6-метрового), Ессаргіні (32) – Волянюк (3), Басич (10)
Попередження: Будін (34), Сауді (38)
Вилучення: Піддубний (14)

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» у гостях обіграв франківський «Ураган»



Результати інших матчів:

«Продексім» (Херсон) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 1:1
Голи: Фумаса (37) – Сімка (21)
Попередження: Бербенцев (29) – Цілик (4)

«ІнБев/НПУ» (Житомир/Київ) – «Енергія» (Львів) – 4:4
Голи: Литвиновський (20), Сухов (24), Дзюба (26), Мороховець (35) – Коваль (8, 30), Кузь (19), Федюк (33)
Попередження: Литвиновський (4), Яблонько (23) – Радевич (25)
Вилучення: Литвиновський (30 – повторне вилучення)

«Альтернатива» (Київ) – «RED» (Київ) – 2:2
Голи: Заєць (6), Макєєв (40) – Нестерук (2, 21)
Попередження: Кіян (10), Омельченко (24), Макєєв (25) – Нестерук (37)

P. S. "Кардинал-Рівне" звернувся до Комітету арбітрів Асоціації футзалу України з приводу спірних епізодів першого матчу 1/4 розіграшу Кубка України проти запорізького "АРПІ". Нагадаємо, у цьому поєдинку наша команда поступилася - 2:3.

Матч "АРПІ" - "Кардинал-Рівне" у Запоріжжі обслуговувала бригада арбітрів у складі: Сергій Черноусов (Херсон), Святослав Ключник (Миколаїв). Третій арбітр - Ігор Дудінов (Дніпро).







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ