Ми у Facebook
27.02.2018, 15:17

Рівнянку на 8 березня ощасливлять новою трубою

Ірина Федорась, фото "РВ"

Незвичний подарунок вирішив зробити директор ЖЕКу.
Трубу на проспекті Миру, 21 не міняли більше півстоліття, тож вона почала протікати. Останні півроку будинок обслуговує ЖКП «Покровське». На звернення з проханням поміняти трубу, не особливо реагували.

Мешканка багатоповерхівки Ірина Федорась, яка купила квартиру у цьому будинку наприкінці минулого року, каже, що встигла у цьому розчаруватися. Адже не встигла жінка в’їхати, як помітила, що стіни почали мокріти. Жінка разом з чоловіком виховує маленьких дітей, зрозуміла, що через такі умови хворіють її діти.

Рівненщина: батьки збирають гроші, щоб вилікувати свого сина

Рівнянка, яка з чоловіком виховує трьох маленьких дітей, зрозуміла, що такі умови загрожують для її дітей постійними застудами. Ірина Федорась зібрала мешканців квартир і підготувала колективне звернення до ЖКП «Покровське». Крім заміни труб, мешканці зажадали ремонту даху та косметичного ремонту у під’їзді.

Рівнянин обурюється, що автомобілі їздять центром міста

Нещодавно жінка отримала відповідь, що з настанням теплої сухої погоди ЖКП займеться заміною покрівлі. А от проблемну трубу начальник ЖКП «Покровське» Олег Бездіжий пообіцяв рівнянці замінити до 8 березня.

Про це повідомляє Рівне вечірнє.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини