Ми у Facebook
01.03.2018, 12:00

Хабарнику - покарання: інспектора рівненської ДАБІ судитимуть

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою головного інспектора одного із відділів Управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Рівненській області у вчиненні кримінального правопорушення.
На підставі зібраних слідчим Головного управління Національної поліції в Рівненській області та прокурором доказів встановлено, що посадовець органу державного контролю одержав 10 тис грн від жителя області за сприяння у виготовленні проектної документації на будівництво, а також уникненні останнього від відповідальності за виконання будівельних робіт до отримання відповідного дозволу.

Рівненщина: хабарника затримали у... тюрмі

Корупційну діяльність було викрито та припинено працівниками прокуратури Рівненської області, слідчого управління Головного управління Національної поліції в Рівненській області та Управління Служби безпеки України в Рівненській області у грудні 2017 року одразу після одержання головним інспектором неправомірної вигоди.
Стосовно обвинуваченого судом застосовано запобіжний захід у виді домашнього арешту.



Довідково: за вказане кримінальне правопорушення передбачена відповідальність у виді позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Рівненщина: лікарю-хабарнику винесли вирок

Повідомляє прокуратура Рівненської області





На правах реклами