Ми у Facebook
01.03.2018, 11:00

Плитка для підлоги. Поради

Є величезна кількість місць, куди можна покласти плитку для підлоги. Напевно, багато хто з нас обирає плитку як єдиний матеріал для укладання підлогових поверхонь в різних приміщеннях, чи то коридор приватної квартири, або великий, офісний зал.
У керамічної плитки є велика кількість переваг, таких як довговічність, гідний зовнішній вигляд, плитка вимагає тільки вологого прибирання без спеціальних засобів і звичайно ж екологічність!

Сучасна пропозиція на ринку керамічної плитки радує не тільки споживачів і дизайнерів, а й архітекторів розмаїттям кольорів, форм, розмірів і відтінків. Наші магазини Атіта і Мірад і широка оптова мережа зможуть задовольнити потреби будь-якого клієнта. Знайти потрібний вам контакт ви зможете тут.

Основною технічною характеристикою для підлогової плитки є зносостійкість, докладніше про неї ви зможете прочитати тут. Якраз зносостійкість визначає де може лежати керамічна плитка. Це перше на що треба звертати увагу при покупці!

При виборі плитки споживач повинен керуватися такими основними критеріями:

1. Технічними.
2. Економічними.
3. Естетичними.

Однак, перш ніж приступати до вибору, слід ознайомитися з правилами. Виробниками чітко визначені характеристики плитки, які впливають на їх особливості, такі як місце укладання плитки, клей, який потрібно використовувати і кліматичні умови, в яких плитка буде застосовуватись. Все частіше, щоб зробити приміщення унікальним, цікавим з дизайнерської точки зору, споживачі поєднують різні колекції плитки.

Нерідко, можна зустріти плитку для підлоги покладену на стіну. Але є одне правило, яке потрібно запам'ятати назавжди! Плитку для підлоги можна класти на стіну, але ніяк не навпаки! Плитка, призначена для стіни не може лежати на підлозі, тому що зносостійкість у неї дуже низька, що може привести до витирання глазурі на плитці і стирання малюнка через невеликий проміжок часу.

Колекції для ванної кімнати та кухні через аналогічні параметри виробництва, часто можуть бути однаковими в будь-якій кімнаті. Керамограніт, який на початку свого існування призначався для використання в якості плитки для підлоги тепер можна побачити на стінах в кухні і ванній кімнаті, створюючи абсолютно новий альтернативний дизайн.

Декілька слів про дизайн.

До недавнього часу виробники керамічної плитки радили клієнтам, як підібрати плитку, щоб отримати цікавий дизайн. Однак, сталися зміни способу життя, тепер усі підкреслюють індивідуальний підхід, і, перш за все, є доступ до великої кількості різних продуктів. У сучасному дизайні, існують 4 основні тенденції:

1. Екологічність.
2. Мінімалістичний дизайн.
3. Флористичний тренд.
4. Геометричний тренд.

Сама по собі, керамічна плитка для підлоги дуже міцна і довговічна, тому, якщо правильно її експлуатувати, ніяких проблем з нею не буде.

У вас залишились запитання на які ми не дали відповідь? Приходьте до нас в магазини та запитайте у продавців-консультантів чи заходьте до нас на сайт: https://mirad.trade/





На правах реклами