Ми у Facebook
01.03.2018, 16:05

Рівненщина: на будівництво виділили понад 70 мільйонів гривень

Така сума є найбільшою за останні декілька років.
Понад 10 мільйонів витратять на будівництво другого пускового комплексу другої черги обласного онкодиспансеру. 5 мільйонів спрямують на будівництво універсального спортзалу спорткомплексу по вул. Макарова в Рівному, а понад 2,5 мільйони – на культурно-спортивний комплекс у селі Бродниця Зарічненського району.

На Рівненщині понад два десятки учасників АТО знайшли роботу

На створення відділення обліку бездомних у Рівному з надання соціальних послуг по вул. Ж.Кюрі, 21 в Рівному виділили 2 мільйони 271 тисяч.

За 3 мільйони проведуть реконструкцію будівлі станції обеззараження стічних вод під харчоблок обласного протитуберкульозного диспансера, а 1 мільйон 600 тисяч гривень – благоустрій території обласної дитячої лікарні.

«Міг перевищити швидкість»: поліція про те, чому забрали права у водія


1 мільйон 800 тисяч гривень передбачені на будівництво дитсадка в селі Орлівка Березнівського району, по 2 мільйони – на дошкільний заклад у Новомильську, що на Здолбунівщині, та НВК в Борбині Млинівського району.

1 мільйон піде на реконструкцію будівлі Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.

Крім того, профінансують реконструкцію обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, а також будівлі шкіл у селі Соснівка Дубенського району, Цепцевичі Сарненського, Степангород Володимирецького та ряд інших.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ