Ми у Facebook
01.03.2018, 21:39

У Рівному відбувся мистецький проект "За мить до весни"

Презентація відбулася вчора, 28 лютого, в останній день зими.

28 лютого рівнянка, солістка Рівненської обласної філармонії Галина Швидків презентувала унікальний мистецький проект для нашого міста "За мить до весни". Вечірку, на зразок телевізійного "блакитного вогника" відбулася вже втретє і цього разу місцем зустрічі стало кафе - «Blues and Jazz».



У проекті взяли участь представники мистецького бомонду Рівного — найвизначніші поети, письменники, лірники, музиканти, актори театру, художники, фотохудожники... А подивитися на неймовірне дійство зібралися більше сотні рівнян, друзів, небайдужих...



- Приємно, що проект "За мить до весни" став подією не лише у масштабах Рівного, але й усього полісько-волинського регіону, оскільки діячі мистецтв, які залучені до проекту, - широко відомі не лише в Україні, але й за її межами. І підтримують нас не тільки рівняни, а й волинські підприємці. Особливу подяку хотілося б висловити Рівненській обласній партійній організації Аграрної партії України в особі голови організації Юрія Супрунюка, а також ТзОВ "Полісся-Трейд", - говорить Галина Швидків.



Відразу після завершення заходу організатори запевнили, що наступного року мистецький проект відбудеться знову і усі бажаючі взяти в ньому участь можуть вже звертатися до Галини Швидків.



"За мить до весни" - Щоб кожен мав можливість представити свою творчість.






На правах реклами