Ми у Facebook
02.03.2018, 17:24

Бійці у Рівному зійдуться в 16 поєдинків

У суботу, 3 березня у Рівному відбудеться професійний турнір зі змішаних єдиноборств "West Fight 26" Colosseum".
Всього відбудеться 16 професійних поєдинків, з яких 7 в унікальному для України форматі, гран-прі у вазі 70 кг за системою програв-вилетів ("на виживання").

- Ми будемо дуже раді бачити рівнян на нашому турнірі. Як ми і обіцяли раніше, робимо змагання вищого рівня. Попередні турніри серії "Step to top" були більше для початківців. Тепер же в октагоні в Рівному змагатимуться дуже досвідчені бійці із хорошим про-рекордом. Ми виконуємо свої обіцянки, - розповів організатор турніру Богдан Романович.

До слова, в Україні турніри по 16 поєдинків не робить майже ніхто. Приємною родзинкою буде те, що на вболівальників чекає фінал гран-прі та головний бій вечора. У ньому в октагоні зійдеться сарненчанин Антон Радько із досвідченим Арсеном Файтивичем, який нещодавно бився та турнірі "Bellator" (другий за розмірами промоушен після UFC).

- Для мене у вазі 70 кг знайти суперників в Україні знайти дуже важко. Останні турніри тут завди відбувалися з проблемами. Саме тому в Рівному я погодився битися з Аресном. Він виступає у вазі до 84 кг, а ми домовилися битися у 80 кг. Я розумію, що це важко. Йду за досвідом. Знаю, що він дуже хороший боєць. Нині готуюся, сподіваюся на перемогу та підтримку вболівальників, - каже Антон Радько.










На правах реклами