Ми у Facebook
02.03.2018, 09:51

Samsung Galaxy S8 vs S9: що змінилося?

Нещодавно у світі смартфонів відбулася визначна подія: в лінійці Samsung змінився флагман. Пропонуємо вам дізнатися, чим саме новий Galaxy S9 відрізняється від одного з кращих смартфонів минулого року, Samsung Galaxy S8.
Samsung Galaxy S9 та S9+ побудовані на базі новітнього 8-ядерного процесора Qualcomm Snapdragon 845 (для США, Азії та інших регіонів) або аналогічного чіпу Samsung Exynos 9810 (для європейського ринку). У порівнянні з торішніми моделями, нові флагмани відрізняються більш високою продуктивністю та покращеною енергоефективністю.

Відомо, що Samsung S9 працює під управлінням найбільш сучасної та функціональної операційної системи Android 8.0 Oreo з програмною оболонкою Samsung Experience 9.0. Обсяг оперативної пам’яті досягає 4 ГБ (S9) або 6 ГБ (S9+), що також сприяє збільшенню потужності під час роботи з ресурсоємними іграми та додатками.

Однак найбільш суттєві зміни пов’язані з камерою. Повідомляється, що Samsung Galaxy S9 отримав 12-мегапіксельну основну камеру з регульованою діафрагмою. При зйомці за умов поганого зовнішнього освітлення діафрагма розширюватиметься до f/1.5 (рекордний показник у галузі), що дозволить захоплювати більше світла та отримувати більш яскраві та чіткі фотографії. При інших сценаріях зйомки діафрагма зможе звужуватись до f/2.4. Старша версія флагману, Galaxy S9+, має подвійну основну камеру: описаний вище модуль доповнений додатковим 12-мегапіксельним з фіксованою (f/2.4) діафрагмою. Система з двох сенсорів, зокрема, дозволить використовувати двократний оптичний зум без погіршення якості фото.

Користувачів, що вже прицінюються до одного з кращих у світі смартфонів, також потішать його розширені можливості у плані відеозйомки. Як і Samsung S8, новий флагман буде здатний записувати відео у форматі Ultra HD 4К з частотою 30 к/сек. А от у роздільній здатності HD-запис можливо здійснювати на неймовірній швидкості 960 к/сек. (Super Slo-Mo).

Щодо фронтальної стереокамери, вона має роздільну здатність 8 Мп, діафрагму f/1.7, функцію розпізнавання обличчя та підтримку 3D-емотиконів. Як і в Galaxy Note 8, у нових смартфонах буде встановлено покращений сканер сітківки.

Серед інших характеристик Galaxy S9 та S9+ варто відзначити підтримку індуктивної зарядки та технології Bluetooth 5.0, наявність порту USB-C та стереодинаміків AKG. А от дизайн смартфонів у порівнянні з Galaxy S8 практично не змінився.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини