Ми у Facebook
02.03.2018, 17:23

Янукович розповів, що саме написав у листі Путіну

Нещодавно Віктор Янукович зустрівся в Росії з журналістами. Зокрема, він згадав і про уже легендарне звернення Путіну 2014 року.
Віктор Януович зазначив, що у своєму зверненні до Президента Росії Володимира Путіна пропонував почати консультації й вносив пропозиції про введення поліцейської миротворчої місії. А потім ратифікувати рішення парламентами. Керувався, за словами Віктора Януковича, мали усталеною процедурою. У зверненні Віктор Янукович посилався на договір про дружбу і взаємодопомогу між Україною і Росією. Проте за словами Януковича, документ не ввели в дію:

Янукович скоро повернеться в Україну — адвокат

"Таке ж як я написав в Донецьку трьом державам-підписантам мирної угоди. Єдине, що вони зробили, вони поінформували світову громадськість в ООН через свого посла Чуркіна. Але ця заява моя, вона носила суто інформаційний характер і більше ніяк не використовувалася...

...Я це звернення написав 1 березня 2014 року в місті Ростові в першій половині дня. І відправили ми це звернення разом з моєю заявою, яку Чуркін оприлюднив на Раді безпеки ООН, в МЗС.

Я був не сам, зі мною була достатня кількість людей – ми довго радилися, потрібно було знайти правильну позицію і причину нашого звернення", - наголосив Віктор Янукович.

Віктор Янукович виховує третього сина


Також за його словами, за чотири роки він Путіна бачив лічені рази.

Про це повідомляє Українська правда.





На правах реклами