Ми у Facebook
05.03.2018, 12:04

У Рівному були змагання серед особливих дітей

У суботу, 3 березня, у Рівному в приміщенні РЦ «Інваспорт» відбулися змагання з шахів в програмі обласної Спартакіади серед дітей з інвалідністю Рівненської області. Це був ІІ етап Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, вадами зору та слуху.
Змагання проходили серед юнаків та дівчат у двох вікових групах: старша вікова група – 2003 – 2004 роки народження, молодша вікова група – 2005 – 2007 роки народження. 21 дитина з інвалідністю з міста Рівне, Костопільського району, Бугринської об’єднаної територіальної громади Гощанського району, Клеванської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №1 та Рівненської обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів змагалися за нагороди.

Під час урочистого відкриття змагань з вітальним словом виступили: начальник регіонального центру «Інваспорт» Демчук Андрій Олександрович, головний спеціаліст відділу з питань фізичної культури та спорту управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації Мурін Володимир Валерійович та директор Рівненської обласної ДЮСШІ Левчик Сергій Сергійович.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненські шашкісти завоювали бронзу Чемпіонату України

У Рівному пройшов Чемпіонат України з шахів серед спортсменів «Інваспорту»

Чемпіонами змагань стали:

Юглічек Анжеліка, Рівненська обласна ДЮСШІ;
Грищенко Надія, Рівненська обласна ДЮСШІ;
Асєєв Костянтин, Клеванська спецшкола-інтернат №1;
Савчук Дмитро, Бугринська ОТГ Гощанського р-ну;
Андрощук Назар, Рівненська обласна ДЮСШІ.

Срібними призерами змагань стали:

Кобилинська Дар’я, Рівненська обласна ДЮСШІ;
Мінаєв Павло, Клеванська спецшкола-інтернат №1;
Лисанець Максим, Рівненська обласна ДЮСШІ.

Бронзовим призером змагань став:

Романюк Роман, Клеванська спецшкола-інтернат №

Переможці та призери змагань були відзначені дипломами та медалями.

Нагадаємо, 25-26 листопада минулого року у приміщенні регіонального центру «Інваспорт» міста Рівне відбувся Кубок Рівненської області з шашок серед спортсменів з ураженнями ОРА, вадами зору та вадами слуху.





На правах реклами