Ми у Facebook
06.03.2018, 19:20

На Рівненщині унаслідок аварії згорів автомобіль п'яного водія [+Фото]

ДТП сталася 4 березня близько 20-ї години у селі Велика Омеляна Рівненського району. Нетверезого водія, авто якого згоріло вщент, госпіталізували до лікарні.
Поліцейські встановили, шо 25-річний чоловік з селища Квасилів їхав на автомобілі «Ford Fiesta» у напрямку Києва. Водій не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення із попутним автомобілем «Kia Sorento», яким керував 53-річний киянин.



Унаслідок ДТП «Ford Fiesta» злетів у кювет та загорівся. Вибратися його кермувальнику із салону ще до займання допоміг водій-учасник ДТП. Жителя Квасилова госпіталізували до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою. Пасажирка «Kia Sorento», 34-річна киянка, отримала незначні забої.

На Рівненщині через негоду автомобіль зіткнувся з автобусом [+Фото]

За результатами медичного освідування водій «Ford Fiesta» їхав п'яним. Як з’ясувалося, на нього вже двічі складали протоколи за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочали досудове розслідування у відкритому кримінальному провадженні за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.





На правах реклами