Ми у Facebook
06.03.2018, 12:42

У Рівному був марафон з плавання

У плавальному басейні СДЮСШОР № 2 Рівного відбулась «Олімпійська година» - Всеукраїнський поштовий годинний заплив - 2018. Захід влаштувала Всеукраїнська асоціація плавальних клубів «Мастерс». До організації запливу долучилися також працівники КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.
Основна мета «Олімпійської години» - плисти одну годину в будь-якому басейні довжиною рівною і більше 25 метрам. В запливі можуть взяти участь всі бажаючі, не залежно від віку та статі.

Правилами забороняється використовувати весла, трубки, лопатки, дощечки для плавання, гідрокостюми. На доріжці може плисти двоє і більше плавців, зберігаючи кругове плавання і не заважаючи один одному.

Суддя повинен бути присутнім протягом всього запливу і заповнювати розкладку часу плавця.

Активними учасниками «Олімпійської години» стали рівненські плавці. Зокрема, Віталій Меленчук (категорія 25-29 років) подолав 2675 метрів. Сергій Манько (категорія 30-34 роки) - 3675 метрів, Віктор Шилюк (категорія 55-59 років) - 2710 метрів, Іван Давидюк (категорія 60-64 роки) - 2675 метрів.

Всі учасники запливу надішлють свої результати до Всеукраїнської асоціації плавальних клубів «Мастерс» і отримають відповідні сертифікати.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Очільник Рівненщини відзначив подарунками відомого плавця та його тренера

У Рівному представили проект нового великого спорткомплексу

Нагадаємо, в кінці минулого року голова Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко зустрівся із відомим рівненським плавцем Михайлом Романчуком та його тренером Петром Нагорним. Раніше рівнянин у Копенгагені завоював золото на чемпіонаті Європи-2017 з плавання на короткій воді дистанції 1500 метрів вільним стилем.

Ще раніше на Дніпропетровщині, у місті Кам’янське, 13-16 грудня відбувся Чемпіонат України з плавання серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору. Спортсмени з Рівненщини завоювали на цих змаганнях повний комплект нагород.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ