Ми у Facebook
07.03.2018, 17:30

Рівненські гімнастки виступили на всеукраїнських змаганнях

У Чернівцях відбулася Всеукраїнська гімназіада серед школярів з художньої гімнастики. Впродовж трьох днів спортсменки з усієї України змагалися на килимі.
Рівненщину на змаганнях представляло 8 спортсменок КМС 2003-2004 років народження. Зокрема, у Чернівцях за медалі змагалися Анастасія Охмак, Богдана Мельник, Олександра Іванюк, Каріна Нідашковська, Олександра Вихристюк, Анастасія Данилюк, Христина Кондратюк, Христина Носаль. П'ятеро дівчат із відомого нашого СК "Золота осінь" та ще троє із ПДМ,

У підсумку рівнянки зуміли вибороти третє загальнокомандне місце Всеукрїнаської гімназіади.

«FASHION TІME» : модна весна у Рівному

Також, Анастасія Охмак, Богдана Мельник, Анастасія Данилюк, Олександра Іванюк, Каріна Нідашковська в груповій вправі зі скакалками стали четвертими.



Окрім цього, варто відмітити найсильніших гімнасток, які потрапили до фіналу змагань. Так, Анастасія Охмак відзначилися у вправі з обручем, а Богдана Мельник показала результат у вправі зі стрічкою.

- Результатом задоволені. Перша гімназіада і ми з медалями. Змагалися в Чернівцях тільки кандидати в майстри спорту. Рівень учасниць дуже високий. Хочу подякувати нашим дівчатам за хороший результат, - прокоментувала керівник СК "Золота осінь" Марина Болба.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини