Ми у Facebook
10.03.2018, 12:00

Кубок України. 1/4 фіналу. МФК «Кардинал-Рівне» - «АРПІ» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

Матч-відповідь 1/4 розіграшу Кубка України з футзалу між командами "АРПІ" та "Кардинал-Рівне" відбудеться у суботу, 10 березня, у Рівному, у спортивній залі ДЮСШ №4. Початок матчу о 13:00. Гру буде обслуговувати бригада арбітрів у складі: Ігор Якимишин (Львів), Олег Дуцяк (Дрогобич).
Третій арбітр матчу - Володимир Дзюра (Рівне), хронометрист - Павло Кравцов (Рівне), спостерігач арбітражу - Сергій Гроховецький (Київ).

Як повідомили у прес-службі МФК «Кардинал-Рівне», футзальний клуб спільно із своїм туристичним партнером, турагентством «Coral Travel у Словацькому», у перерві кубкового матчу проти запорізького «АРПІ» знову розіграють серед уболівальників безкоштовну подорож до Європи на одну особу!

Учасниками розіграшу стануть уболівальники, яким пощастить придбати акційну програмку-квиток на суботній матч – із спеціальною наклейкою всередині. А переможе той, хто виконає озвучені перед початком розіграшу умови конкурсу.



Детальніше про умови участі у розіграші подорожі до Європи – повідомлять під час першого тайму матчу «Кардинал-Рівне» - «АРПІ».

Матчі-відповіді чвертьфінального етапу Кубку України відбудуться з 9 по 11 березня. За їх підсумками визначаться учасники «Фіналу чотирьох». Анонс кубкових поєдинків від прес-служби Асоціації футзалу України:

Розпочнеться програма повторних чвертьфінальних поєдинків Кубку України з київського дербі. Якщо зважити на те, що номінальним господарем у цьому протистоянні буде «RED», то у нього має бути певна перевага. До того ж, забиті голи на виїзді додають чимало бонусів цій команді, збільшуючи її шанси на прохід до «Фіналу чотирьох». Однак, не будемо забувати, що і «Альтернатива» - також серйозний боєць. У минулій грі підопічним Миколи Костенка вдалося уникнути поразки незадовго до фінальної сирени. А це означає, що за будь-яких обставин «біло-зелені» ще не втратили шансів на вихід у вирішальну стадію кубкових змагань. Тому, в цьому київському дербі питання про переможця буде відкритим до останньої секунди.

«RED» (Київ) – «Альтернатива» (Київ)
9 березня 2018 року. Київ. Спорткомплекс КПІ – 15.30.
Арбітри: М. Слободянюк (Вінниця), О. Хомич (Луцьк), М. Чубінський (Київ)
Хронометрист: Д. Трохименко (Київ)
Спостерігач арбітражу: В. Михальський (Київська обл.)
Перший матч – 2:2

Кому – усій учасників чвертьфінальної стадії найбільш не пощастило перед матчами-відповідями, так це «Продексіму». Мало того, що «Ураган» у Херсоні здобув більш-менш приємний для себе результат, так він ще зараз перебуває на коні після виходу в плей-оф Екстра-ліги. До того ж, «дракони» гратимуть вдома. Все це може призвести до того, що саме підопічні Максима Павленка зможуть пройти далі від цієї пари. Для цього прикарпатцям лише треба зіграти у свою гру та не дати розігратись «мельникам». А там, може, і приємний підсумок усього двохматчевого протистояння може бути таким, яким його хочуть бачити саме в Івано-Франківську. Принаймні, враховуючи останні події, можна сказати, що «ураганівці» наразі ближче до «Фіналу чотирьох», ніж їх суперники. Але якщо «Продексім» правильно налаштується, то він цілком реально може під корегувати плани Сімки на компанії на майбутній «Фінал чотирьох».

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Продексім» (Херсон)
10 березня 2018 року. Івано-Франківськ. Манеж Коледжу фізвиховання – 12.00.
Арбітри: О. Кухар (Кривий Ріг), С. Подворний (Хмельницький), Я. Вовчок (Івано-Франківськ)
Хронометрист: В. Гронський (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: О. Банасько (Київська обл.)
Перший матч – 1:1

Схоже, «АРПИ Запоріжжя» ризикує потрапити «під гарячу руку» «кардиналів». Адже рівняни зараз після двох поразок поспіль (і від «Урагану», і від свого нинішнього суперника по кубковому чвертьфіналу) готові зробити все для того, щоб нарешті порадувати своїх вболівальників. Тим більше, у підопічних Сергія Піддубного явно присутнє бажання взяти реванш за поразку в Запоріжжі. Тому, якщо «Кардинал-Рівне» з перших хвилин матчу-відповіді вдасться взяти гру під свій контроль, то гостям з Запоріжжя буде ой як не солодко. Однак, з іншого боку, можна передбачити, що підопічні Олега Зозулі будуть готовими до перебігу таких подій. А це означає, що вони, вочевидь, побудують свою гру на контратаках (тим більше, якщо є, кому втікати). І якщо так станеться, то шанси «АРПИ Запоріжжя» на вихід до Топ-четвірки значно покращаться.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» у гостях обіграв франківський «Ураган»

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «АРПИ Запоріжжя» (Запоріжжя)
10 березня 2018 року. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4 – 13.00.
Арбітри: І. Якимишин (Львів), Олег Дуцяк (Дрогобич), В. Дзюра (Рівне)
Хронометрист: П. Кравцов (Рівне)
Спостерігач арбітражу: С. Гроховецький (Київ)
Перший матч – 2:3

Перед поєдинком у Львові «Енергія» перебуває у дуже цікавому становищі. Два останніх матчі проти «ІнБев/НПУ» не принесли львів’янам перемог. Однак, у той же час результативна нічия на виїзді додає вистів саме «зелено-білим». До того ж, вони гратимуть вдома, а це означає, що на паркеті рідного Палацу спорту «Галичина» підопічні Валерія Легчанова гратимуть тільки на перемогу. Це розуміють і гравці «ІнБев/НПУ». Підопічні Валерія Директоренка непогано провели два згаданих поєдинки проти «Енергії», але це було у Житомирі. Тепер їм доведеться грати у Львові. Більше того – зважаючи на результат першого кубкового протистояння, «пивоварам» треба грати тільки на перемогу. Інший результат гостей не влаштує. Тому, можливо, об’єднаній команді доведеться десь ризикувати. Але чи буде цей ризик виправданим?

«Енергія» (Львів) – «ІнБев/НПУ» (Житомир/Київ)
11 березня 2018 року. Львів. Палац спорту «Галичина» - 13.00.
Арбітри: О. Фесенко (Харків), А. Духан (Луганськ), Б. Кіндій (Розділ)
Хронометрист: В. Болізюк (Львів)
Спостерігач арбітражу: В. Кузьменко (Київ)
Перший матч – 4:4





На правах реклами