Ми у Facebook
12.03.2018, 20:20

13 березня у Рівному: календар подій, дні народження, ювілейні дати

ОГО згадує пам’ятні події, видатних людей, вітає з річницею, ювілейною датою, Днем народження та Днем ангела!
У вівторок, 13 березня 2018 року, приймає вітання з днем народження лікар-ортопед Рівненської обласної дитячої лікарні, депутат Рівненської обласної ради ЮЗЕПЧУК Віктор Іванович.

Особисте свято у завідувачки Центру ранньої педагогічної реабілітації та соціальної адаптації "Пагінець" (м. Рівне) КОВАЛЬЧУК Тетяни Леонідівни.

Вітаємо з 12 річницею заснування рівненське Агентство нерухомості "Кварталъ"!

Православна церква вшановує пам'ять преподобних Касіяна Римлянина; Василія Декаполіта сповідника; жон Марини і Кіри. Четвертий тиждень (седмиця) Великого посту, преподобного Іоана Лествичника, який вчив людей боротися з гріхом.

Як харчуватися під час Великого посту 2018 [ЩОДЕННИЙ КАЛЕНДАР]

День ангела за православним іменословом: Арсен (Арсеній), Василь, Домініка, Касіян, Кіра, Марина, Нестор, Микола, Сергій.

13 березня в історії:
29 років тому (1989) англійський фізик та інженер Тім Бернерс-Лі сформулював ідею Всесвітньої павутини (World Wide Web, WWW), і цим започаткував розвиток інтернет-комунікації в тому вигляді, в якому ми її знаємо сьогодні. День World Wide Web (щоправда, його святкують і 12 березня, і 6 серпня, і 12 листопада...)

5 років тому (2013) на зборах кардиналів (конклаві) у Ватикані обраний 266-й Понтифік, глава Католицької церкви, єпископ Риму і голова держави Ватикан, Його святість Папа Римський Франциск I.

13 березня – цей день в історії: визначні події, люди, відкриття

Прикмети дня. Пішов дощ на Василя сповідника - влітку буде хороша погода. Похмуре небо - вночі будуть приморозки. Сонячно - рік буде врожайним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Церковний календар на березень 2018
Свята, пам'ятні та ювілейні дати у березні 2018
Вітання з Днем ангела: вірші та смс
День народження: традиції, прикмети, марновірства

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram






На правах реклами