Ми у Facebook
12.03.2018, 12:42

У Рівненському військовому госпіталі відкрили оновлені відділення (+ФОТО)

Після капітального ремонту та доукомплектування сучасним обладнанням, ввели в експлуатацію ряд функціональних приміщень.
Презентували відділення хірургічної інфекції, ендоскопічного та офтальмонологічного кабінетів.

Патріарх Філарет нагородив легендарного генерал-майора з Рівненщини




Реконструкцію приміщень розпочали ще минулого року. Тоді ж закупили сучасний апарат УЗД, відремонтували управління військового госпіталю, ввели в експлуатацію оновлені кабінети функціональної та ультразвукової діагностики, інфекційне відділення, окремі приміщення відділення анестезіології, реанімації, інтенсивної терапії, хірургічного, травматологічного і отоларингологічного відділень.



Як зазначив начальник Рівненського військового госпіталю полковник медичної служби Олексй Кльонов, роботи здійснено на кошти Міністерства оборони України та спецфонду працівниками місцевого квартирно-експлуатаційного відділу.

У Рівному відкрили бібліотеку для військових

— Завдяки розвитку своєї інфраструктури ми не тільки підвищуємо комфорт і якість надання медичної допомоги пацієнтам, а й покращуємо можливості лікарів оперативно виконувати завдання різної складності.
Керівник військово-медичного закладу підкреслив, що госпіталь не зупиняється на досягнутому. Наразі ремонтні роботи тривають в лабораторному відділенні та стоматологічному кабінеті, які невдовзі розпочнуть роботу в оновлених приміщеннях.



На сьогодні Рівненський військовий госпіталь являється військово медичною установою, яка розгорнута на 180 ліжок, де в цілодобовому режимі надається кваліфікована медична допомога військовослужбовцям Збройних Сил України та членам їх сімей. Основні зусилля військові лікарі скеровують на відновлення здоров’я учасників антитерористичної операції. Окрім того, тут лікуються й військовослужбовці запасу, члени їх родин, цивільні особи.

Про це повідомив прес-офіцер Міністерства оборони України
в Рівненській області підполковник Віктор Шубец.





На правах реклами