Ми у Facebook
13.03.2018, 18:19

Рівненська «Регіна» двічі «без варіантів» поступилася южненському «Хіміку» [+Відео]

Навіть найвідданіші вболівальники рівнянок не сподівалися на сприятливий результат у двобої з южненським клуюом. На сьогодні занадто різний клас команд і цілі. «Хімік» настроєний лише на чергове чемпіонство, а «Регіна» буде сперечатися за збереження прописки в еліті українського жіночого волейболу.
«Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» - «Хімік» 0-3 (7-25, 13-25, 14-25)

Як відзначили у Рівненській обласній федерації волейболу, стартовий матч 13-го туру, лише підтвердив різницю в спортивній майстерності южненок та рівнянок.

Боротьби не вийшло. Про це красномовно свідчить рахунок по партіям 7:25, 13:25, 14:25. Лише початок третього сету проходив у відносно рівній боротьбі. Розраховувати ж на більше поки складно. Гра з лідером чемпіонату лише підкреслила огріхи в грі «Регіни». Знову підвів прийом – лише 36% позитиву, лише 30% вдалих дій в атаці, а власних помилок (19) майже вистачило на програш партії.

Тож і не дивно, що сукупність всіх цих факторів призвели до розгрому. Ця поразка стала п'ятою поспіль.

Як і першого дня, на другий діючий чемпіон впевнено довів свою перевагу. Для цього южненки витратили всього 48 хвилин.

В жодній з партій господаркам не вдалося нав’язати боротьбу. Гості швидко виходили вперед та методично нарощували свою перевагу, знімаючи питання про переможця задовго до закінчення сету. Як і в першій грі рівнянки не впоралися з прийом показавши лише 38% позитиву в цьому компоненті гри. Ще гірше було з результативністю. Лише 28% атак досягли мети. Не кращими були справи і на блоці – 1 вдала дія за гру.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненська «Регіна» зберегла прописку в Суперлізі ще на один сезон

Рівненська «Регіна» в Запоріжжі з місцевою «Орбітою» поділили очки

Звичайно, що розраховувати на позитивний результат за такої статистки марно. Однак нашим волейболісткам опускати руки не слід. Попереду важливі ігри, а досвід здобутий у протистоянні з титулованим суперником має стати в нагоді.

Наступний тур «Регіна» проведе у Вінниці «Білозгару» - майбутнім суперником в турнірі за збереження прописки в Суперлізі.

«Регіна» - «Хімік» – 0:3 (12:25, 13:25, 12:25)
«Регіна»: Рудьо, Завала, Гонак, Грицуняк (к), Михальчук, Димар; Вікторчук (л), Гринчук (л), Росоха, Нємухова, Грязіна. Тренер – Ігорь Тартаковський.
«Хімік»: Дудник, Крайдуба, Бойко, Микитюк, Маєвська, Напалкова (к); Нємцева (л), Степановська (к), Хобер. Тренер – Андрій Романович.
Судді: С.Гулька (Тернопіль), В.Копач (Вінниця).
Тривалість матчу: 48 хв. (15+18+15).
Набрані очки: 37-75 (19-38 – атака, 1-9 – блок, 2-11 – подача, 17-17– помилки суперника).
Кращі снайпери: Гонак (6), Грицуняк (6) – Крайдуба (19)
10 бересзня. Рівне. НВК №26.











На правах реклами