Ми у Facebook
14.03.2018, 07:50

На Рівненщині завершився конкурс для школярів «Сніговик FEST»

Всі ж в дитинстві, а подекуди навіть в дорослому віці, любили цілі дні проводити на свіжому повітрі за спорудженням сніговиків? Бажано висотою понад людський зріст і з величезною кількістю аксесуарів, від капелюхів і шарфів, до вишуканих смокінгів.
В Рівненській області з цієї давньої традиції організували заочні змагання між учнями 1-4 класів із загальноосвітніх навчальних закладів.

З 1 грудня 2017 року по 28 лютого 2018 року організацією цієї ініціативи, яка отримала назву «Сніговик FEST», займався «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області. Згідно з правилами, протягом зими, учасникам потрібно було збудувати якомога більшу кількість сніговиків висотою не нижче 1.5 метра і сфотографуватися разом з ними. За цими фото та наданими звітами і визначалися переможці та призери. Цього разу в першому етапі конкурсу взяли участь понад 11 тисяч дітей, де й визначилися переможці в районах та містах, котрі згодом змагались між собою вже в обласному етапі.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

За перемогу у конкурсі «Сніговик FEST» нагородили школярів із Сарненщини

Дубенських гімназистів весною нагородили за перше місце у «Спортивній зимі»

Із двох десятків фіналістів конкурсу «Сніговик FEST», на п’єдестал зуміли зійти:

1 місце – Полянська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Сарненської районної ради;

2 місце - Іваннівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Дубенської районної ради;

3 місце - Томахівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» Гощанської районної ради Гощанського району Рівненської області; Дубнівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» Рокитнівської районної ради; Вербівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад», Висоцька сільська рада.

Всі переможці та призери згодом будуть нагородженні кубками, дипломами та призами від організаторів під час проведення спортивних свят у цих навчальних закладах.





На правах реклами