Ми у Facebook
14.03.2018, 17:56

Рівнянам розкажуть про "літературну кухню"

Завтра, 15 березня, у Рівному відбудеться зустріч з письменниками.
Книгарня «Є» та видавництво «Богдан» запрошують на зустріч з письменниками Віктором Янкевичем з презентацією книги «Тенета» та Сергієм Синюком з книгами «Тисячоліття волинської книжності» та «Літературна кухня». Захід відбудеться відбудеться 15 березня. Початок – о 18:30.

Рівняни, разом із мешканцями 100 інших міст, зможуть побачити фільм про відомого письменника (+ВІДЕО)


Соціальний детектив «Тенета» – перша книга прозаїка з Кременця Віктора Янкевича.



У цьому метушливому, багатоликому, перенасиченому подіями світі людина мала б прагнути усамітнення, а вона страждає від… самоти. Нікому не хочеться занурюватися в чиїсь (навіть у доньчині) проблеми, ніхто не візьме на себе й окрушинки чийогось болю. Як було б добре, аби з одного боку – ніхто нікого ні за яких умов «не діставав, не кумарив, не ліз повчаннями в душу». З другого – ніхто не вибивався б із чітко зорганізованої шеренги «правильних» людей. А «неправильні» чомусь хочуть умерти. Тобто, відчайдушно прагнуть, аби їх почули чи бодай помітили, й шукають спасіння в інтернеті… А там раптом з’являється подруга. Всерозуміюча. Вірна до останку… Цей детектив начебто не для слабкодухих, але саме їх може порятувати. Для широкого кола читачів.

У Рівному розкажуть про таємницю листів Лесі Українки


Володар Гран-прі конкурсу «Коронація слова-2013» Богдан Коломійчук відгукнувся про рукопис так:

«Дебютний роман Віктора Янкевича має всі ознаки якісного детективного твору: напружений сюжет, який час від часу добряче лоскоче читачеві нерви, правдиві реалії та несподівана розв’язка. «Тенета» - це також зразок, так би мовити, «чоловічої» прози, де сильні персонажі змагаються з жорстокими обставинами, перемагають чи програють, але не здаються і йдуть далі. Сучасний світ технологій і нових засобів комунікацій породжують сучасних героїв і сучасних негідників. Для їхнього протистояння вже давно не годяться майже наївні методи, якими послуговувались Шерлок Голмс і професор Моріарті. Небезпека набула нових форм і може чатувати де завгодно. Скажімо, у вашій улюбленій соціальній мережі…».

Сергій Синюк – український прозаїк, поет, літературознавець, краєзнавець, журналіст. Лауреат премій імені Степана Будного та Уласа Самчука. В останні роки особливо плідно працює у жанрі науково-популярної лекції. «Літературна кухня» – конспект лекцій про психологію та технологію, прочитаних в рамках однойменного циклу лекторію «Красиве і корисне» у 2014-16 роках. «Тисячоліття волинської книжності» – лекції про дев’ять найцікавіших явищ книжної культури Волині ХІ-ХХ століть.

Про це повідомили з мережі книгарень "Є" у Рівному.


Адреса Книгарні «Є»:
м. Рівне
вул. Короленка, 2.
Тел.: (0362) 26 39 41.

Вхід вільний.





На правах реклами