Ми у Facebook
14.03.2018, 17:13

У Рівному під вантажівкою провалився асфальт ?(+ФОТО, ОНОВЛЕНО)

Повідомлення про аварію з'явилося сьогодні, 14 березня.
Про це повідомили в спільноті ВГО "АВТО ЄВРО СИЛА-Рівне" у мережі Фейсбук. Йшлося ніби вантажівка провалилася на вулиці Макарова.



Нагадаємо, що нещодавно водій Юрій Гриневич, який на трасі Рівне-Сарни пробив колесо та втратив посвідчення водія, скасував у суді адмінпротокол про порушення правил дорожнього руху. Про це він повідомив порталу «ОГО». За словами чоловіка, 12 березня відповідне рішення ухвалив Сарненський районний суд.

Як стало відомо пізніше кореспонденту ОГО, речник патрульної поліції Оксана Юрченко повідомила, що патрульні не отримували інформацію, що машина провалилася. Через певний час, о 19.00, не підвтердив інформацію про провал і очільник Рівненського ШЕУ:

- Я перевірив вулицю Макарова, на проїжджій частині не було жодного провалу асфальту. Загалом, я проїхав вулицю Макарова із кінця в кінець і не побачив ні провалу, ні вантажівки, яка провалилася. Заїзджав також і на парковку біля одного із торговельних центрів, адже на фото видно, що поруч запарковані легковики. Там теж не було нічого такого, - зазначає начальник Рівненського ШЕУ Віктор Климук.

Натомість, певні користувачі Фейсбук стверджують, що "провал" таки був. Пошук зображень у пошуковиках засвідчив, що подібних фото в Мережі до цього ніхто не публікував.

Також, як повідомляють у згаданій спільноті, номер з якого прийшло фото, знаходиться в зоні недосяжності.

Пізніше один із користувачів повідомив, що ситуація цілком реальна, але вона сталася на вулиці Млинівська. Повідомлення з'явилося десь після 20.00. Де саме на Млинівській стався інцидент поки не відомо.




Володимир Луцишин також на своїй сторінці у мережі Фейсбук опублікував нове фото інциденту, де видно, що автівка провалилася.

Фото зі сторінки користувача <br />
Володимир Луцишин у мережі Фейсбук.
Фото зі сторінки користувача
Володимир Луцишин у мережі Фейсбук.


Пізніше, близько 20:40 рівнянин Володимир Луцишин опублікував місце, де, за його словами, провалилося автівка.

Фото зі сторінки користувача <br />
Володимир Луцишин у мережі Фейсбук.
Фото зі сторінки користувача
Володимир Луцишин у мережі Фейсбук.


Нагадаємо, що вулиця Млинівська знаходиться неподалік вулиці Макарова.

google maps
google maps


Заважаючи на вечірній час, отримати конкретні коментарі від експертів поки не вдалося.

Офіційні коментарі від представників поліції, чиновників та рятувальників чекайте завтра, 15 березня.





На правах реклами