Ми у Facebook
14.03.2018, 22:14

Впорядкування вивісок у Рівному: неможливе - можливо

Скептики не вірили, що цей процес можна запустити та довести до логічного завершення. Проте вже нині у Рівному на завершальному етапі розробка правил розміщення вивісок.
Останні 2 місяці експертна група активістів та спеціалісти Управління містобудування та архітектури розробляли проект правил розміщення вивісок у місті Рівному. Метою проекту є встановлення чіткої процедури розміщення вивісок, збереження автентичності історичного середовища та туристичної привабливості міста.

10 березня у рівненському ЦНАПі презентували фінальну версію проекту правил впорядкування вивісок. Тоді у рівнян була остання можливість задати питання, внести пропозиції та допомогти зробити наше місто кращим.



А вже 14 березня за дорученням міського голови відбулося чергове засідання експертної робочої групи щодо правил впорядкування вивісок у місті Рівному.
Під час засідання обговорювали пропозиції, які були висловлені на громадському обговоренні у ЦНАПі.



- Щиро Дякую усім за конструктивні пропозиції та зауваження. Приємно, що у нашому місті є люди, які готові працювати для того, щоб Рівне стало кращим, - говорить заступник міського голови Рівного Віталій ГЕРМАН. - Крок за кроком будуємо безпечне, сучасне європейське сервісне місто орієнтоване на потреби громадян! Рідне місто починається з тебе!





На правах реклами