Ми у Facebook
17.03.2018, 18:00

На телебаченні покажуть класику індійського кіно - «Танцюрист диско»

У неділю, 18 березня, о 14:10 телеканал «НТН» покаже улюблений багатьма з самого дитинства індійський фільм – «Танцюрист диско» («Disco Dancer»).
Сюжет фільму – чергова інтерпретація казки про Попелюшку. Джиммі, що б заробити на життя, змушений виступати на вулиці зі своїм дядьком. Інцидент в будинку багатія змушує родину Джиммі покинути рідне місто. Через багато років Джиммі досягає успіху і слави. Тепер він талановитий успішний чоловік, у нього все добре.

“Мене затягує все більше і більше”, – відома рівнянка про участь у “Танцювальному БУМі”

У розпал своєї слави він зустрічає своє кохання. Але виявляється його кохана – донька того самого багатія, через якого він був змушений покинути своє рідне місто... Яскраві костюми, гарні танці, благородні герої – відмінна риса індійського кіно. І ця казка для дорослих не виняток.



Фільм був знятий в 1982 році. За два роки стрічку переклали з хінді на російську і випустили в широкий прокат – фільм подивилися 60,9 млн. людей.
У головній ролі знявся Мітхун Чакраборті, улюбленець багатомільйонної кіноаудиторії, пісня з кінофільму «Танцюрист диско» «Джиммі, підемо!» «Jimmy Jimmy Jimmy Aaja» полюбилася всім поціновувачам індійського кіно, її співали, під неї танцювали тоді і з задоволенням роблять це і в наш час.

Фантастична комедія: що рівнянам подивитись у кіно






На правах реклами