Ми у Facebook
20.03.2018, 18:09

Рівненські баскетболістки двічі обіграли своїх конкуренток у Суперлізі

Дві важливі перемоги здобула жіноча команда БК «Рівне» у Суперлізі. Цими вихідними на власному майданчику рівнянки обіграли прямого конкурента в боротьбі за місце у наступному етапі - «Чайку-ДЮСШ» з Бердянська.
Як відзначили у прес-службі БК «Рівне», перша гра між цими командами стала найрезультативнішим матчем у цьому сезоні в жіночій Суперлізі. На двох суперники набрали 187 очок, такий показник став рекордним для цьогорічного чемпіонату. В підсумку сильнішими стали рівнянки, які перемогли 101:86. До того ж, для жіночої БК «Рівне» – це став перший матч в історії, де команда набрала більше ста очок за матч. Найрезультативнішою в складі БК «Рівне» в першій грі стала Вікторія Шматова, яка набрала 33 очки, Вікторія Касаткіна додала ще 21 пункт. Загалом же «гросмейстерську» позначку в 10 набраних очок в цьому матчі перетнули п’ять рівненських баскетболісток.

Другу гру команди також почали жваво. І після першої половини, яку рівнянки виграли з рахунком 47:33, можна було очікувати повторення, або ж навіть перевершення вчорашнього рекорду. Але, третю та четверту чверть команди грали вже стриманіше, більше того, «Чайці» вдалося майже наздогнати в рахунку рівнянок, але у вирішальні хвилини гри, більш вдало відіграли, саме господарки майданчику. У підсумку перемога 85:77. Як і в попередній грі, лідерами атак у БК «Рівне» були Вікторія Касаткіна – 26 очок, Вікторія Шматова та Ольга Краснікова, які набрали по 19 пунктів.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Президентом нового баскетбольного клубу «Рівне» став Сергій Ліщук

Сергій Ліщук пообіцяв відродити у Рівному баскетбольний клуб

Завдяки цим двом перемогам, жіноча команда БК «Рівне» повернулася на третю сходинку турнірної таблиці та продовжує боротися за місце в «четвірці», яке дає право грати в півфіналах чемпіонату та можливість виграти медалі змагань.

До завершення регулярного чемпіонату, жіночій команді БК «Рівне» залишилось провести ще три гри, всі вони відбудуться у нашому місті. Так вже у п’ятницю 23 березня о 19:00 та у суботу 24 березня о 14 годині, БК «Рівне» прийматиме діючого володаря Кубку України, одеський «Інтерхім». Крім того, у суботу 24 березня о 17:30 та в неділю 25 березня о 13:00, чоловіча команда БК «Рівне» проведе заключні ігри регулярного чемпіонату у вищій лізі та зустрінеться зі столичним «Київ-Баскет».







На правах реклами