Ми у Facebook
20.03.2018, 16:45

Кращими волейболістками області стали дівчата з Володимиреччини

У Рівному відбулися вирішальні поєдинки Чемпіонату Рівненської області з волейболу серед жінок. Чудова атмосфера, захоплюючі матчі, чітке суддівство та безліч емоцій – це складові «фіналу чотирьох», в якому визначався чемпіон та призери сезону 2017-2018 років.
Як розповіли у Рівненській обласній федерації волейболу, в першому півфіналі зустрілися полицьке «Полісся» та сарненська «Вікторія». В цій зустрічі був чітко визначений фаворит – представниці Володимиреччини. І «Полісся» без особливих проблем довело свою перевагу в двох партіях 25:12 та 25:16.

А от в другому півфіналі очікувалась серйозна боротьба. Так, на попередньому етапі змагань варашська команда здобула над костопільчанками чотири перемоги з чотирьох, але в трьох випадках долю матчу визначав тай-брейк. Так сталося і цього разу.

«Промінь» краще провів стартову партію і виграв її з рахунком 25:22. Як то кажуть - запахло сенсацією. Однак досвідчена команда РАЕС миттєво зібралася і виграв другий сет з аналогічним рахунком в чергове перевела визначення переможця між ціми командам на тай-брейк. У вирішальній партії представниці Вараша були явно кращі – 15:7.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненська пара стала срібними призером чемпіонату України з пляжного волейболу

У Запоріжжі рівненські пляжники стартували у Чемпіонаті України

В грі за третє місце костопільський «Промінь КЗС» впевнено здолав волейболісток Сарн 2:0 і здобув бронзові нагороди.

А у фінальному матчі чемпіонату, як і очікувалося, зійшлися географічні сусідки – «Полісся» та РАЕС. «Полісся» вдало розпочало матч і перший сет впевнено завершився на користь полицької команди 25:17. І знову команда з міста-супутника АЕС продемонструвала характер. 25:22 і, як і годиться в турнірах рівних команд, долю зустрічі вирішувалася на тай-брейку.

Вирішальна партія стала кульмінацією чемпіонату і не могла не сподобатися глядачам, які підтримували команди. Трохи вдаліше у вирішальній партії зіграли волейболістки Полиць. Вони перемогли з рахунком 15:12 і вибороли золоті нагороди! У команди РАЕС – срібло!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ