Ми у Facebook
21.03.2018, 15:09

Рівненських дітей нагородили за рекордно довгу «Зимову фортецю»

Протягом зими в дошкільних навчальних закладах Рівненської області, проводився обласний конкурс «Зимова фортеця». В його рамках діти, разом зі своїми вихователями та батьками, облаштовували снігові фортеці. За умовами, їх висота не повинна бути нижче одного метра.
Цього разу, за підсумками конкурсу, був встановлений не просто кращий ДНЗ нинішнього сезону, а абсолютний рекордсмен за всі роки його проведення. Дітям з Рівненського дошкільного навчального закладу ясла-садок № 32 вдалося побудувати фортецю довжиною в неймовірних 320 метрів, що навіть перевершило результат минулорічних переможців, котрим трішки не вистачило до позначки в 300 метрів.

Для того щоб нагородити переможців до них завітали працівники «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Вони вручили їм кубок, диплом та спортивні подарунки від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. Але звісно що, лише самим нагородженням захід не обмежився. Гості запропонували дітям позмагатися в командних естафетах спортивно-масового заходу «Перший старт». Всі малята під гучне скандування своїх товаришів на швидкість бігали спеціальним тунелем, кидали кільця на конуси та вправлялися з різноманітними м’ячами. Зрештою, перша трійка команд виглядала так:

1 місце – команда «Веселка»
2 місце – команда «Смайлик»
3 місце – команда «Бджілка»

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Рівненщині завершився конкурс для школярів «Сніговик FEST»

Дубенських гімназистів весною нагородили за перше місце у «Спортивній зимі»

Після закінчення стартів, відбулося урочисте відзначення всіх команд, які брали участь у змаганнях, а команда-переможниця та призери отримали це й пам’ятні сувеніри від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Нагадаємо, вже багато років поспіль з початком зими в Рівненській області проводиться конкурс «Зимові рекорди» у рамках Всеукраїнських спортивних заходів «Спортивна зима». Він завжди залучає велику кількість учасників, і ця зима не стала винятком. Понад 9 тисяч школярів, студентів професійно-технічних та вищих навчальних закладів області взяли участь у конкурсах. А це майже вдвічі більше, ніж минулого року.





На правах реклами