Ми у Facebook
23.03.2018, 16:03

Як виглядає "Донбас Арена" в березні: моторошне видовище від італійського фотографа

Закинута, засніжене споруда - немов з фільмів за книгами Стівена Кінга. "Донбас Арена" в Донецьку переживає далеко не кращі часи.
"Мертвий стадіон. Футбольне кладовищі", - так донецький КВНщики Володимир Коссе прокоментував похмурі фотографії італійського фотографа Джорджо Бьянкі.



Рік тому "Донбас Арену" остаточно відтіснили любителі русского мира - представники незаконної влади окупованих територій. Хотіли проводити тут концерти, бої без правил і навіть матчі між своїми бойовиками.



Березневі фото стадіону в Донецьку кажуть самі за себе: футбольне поле вже давно ніхто не прибирає, воно просто лежить собі покрите сніжним шаром; вікна з гігантськими тріщинами можуть випасти в будь-який момент; зовнішніх електропроводів подекуди вже немає на місці. Добре хоч крісла і вішалки залишили на місцях у внутрішніх кімнатах.



Стадіон, який приймав матчі Євро-2012, коштував приблизно 200 млн євро і може вмістити понад 50 тисяч глядачів чекає не дочекається повернення дбайливого господаря. Останній матч на "Донбас Арені" Шахтар провів ще 2 травня 2014 в рамках УПЛ проти тоді ще Іллічівця. Скоро виповниться 4 роки.



Джерело: www.football24.ua





На правах реклами