Ми у Facebook
24.03.2018, 17:00

МФК «Кардинал-Рівне» поступився у першій грі «play-off» проти «Титану»

Неймовірний камбек після провальної першої десятихвилинки матчу не допоміг рівненській команді святкувати успіх у першій грі чвертьфінальної серії плей-офф чемпіонату Екстра-ліги у Покровському. Місцевий "Титан" вирвав перемогу з рахунком 5:4.
«Титан» (Покровське) – «Кардинал-Рівне» - 5:4 (3:1)

Чемпіонат Екстра-ліги, плей-офф, ¼ фіналу, перший матч

24 березня 2018 року, Покровське, спорткомплекс «Юність»

Арбітри: Геннадій Гора (Київ), Денис Куций (Харків)

Третій арбітр - Сергій Подворний (Хмельницький)

Хронометрист: Станіслав Степаненко (Покровське)

Спостерігач арбітражу: Олександр Король (Донецьк)

«Титан»: Мельник – Боргун, Шеховцов, Малишко, Ященко – Єрьомін, Леміш, Мілінький, Грицовець – Кожем’яка, Моспан, Пічкуров. Запасні: Тимощук, Пучка.

Головний тренер: Дмитро Камеко.

«Кардинал-Рівне»: Дурбан (Свинарчук, 11) – Фаренюк, Мануйленко, Концеба, Горпинич – Новак, Басич, Кручок, Дармовіс – Власович, Піддубний.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

Голи: Боргун (1), Мілінький (6), Грицовець (9, 37), Леміш (36) – Піддубний (16), Новак (22), Кручок (26), Басич (31)

Попередження: Новак (4), Концеба (10)

Вилучення: Дармовіс (21)

Як відзначили у прес-службі МФК «Кардинал-Рівне», по одній перемозі в очних протистояннях регулярного чемпіонату здобули обидві команди. «Кардинал-Рівне» переконливо обіграв покровців на власному паркеті – 5:1. «Титан» взяв реванш у матчі другого кола – 4:1.

У першому матчі плей-офф рівненська команда, яка до Покровського приїхала без Михайла Волянюка, але з Богданом Новаком – дуже швидко пропустила. Подачу з кута майданчика від Дмитра Шеховцова точним ударом в дотик завершив Орест Боргун.

Рівняни могли відігратися вже за три хвилини. Контратаку три-в-один завершував Володимир Кручок – його удар прийшовся у поперечину.

Натомість, «Кардинал-Рівне» пропустив вдруге. Анатолій Мілінький без жодного опору з боку суперників розстріляв Миколу Дурбана після скидки від Валерія Грицовця.

Ще три хвилини і відзначився сам Валерій Грицовець, замкнувши простріл справа від Олега Єрьоміна. Максим Мануйленко та Роман Горпинич вдвох не зуміли завадити гравцю команди суперника завдати результативного удару.

Після трьох пропущених м’ячів Сергій Піддубний замінив воротаря. Юрій Свинарчук одразу був змушений вступати в гру, врятувавши команду після виходу тет-а-тет із голкіпером Сергія Малишка.

Наприкінці тайму двічі шанси відзначитися втратив Артем Фаренюк. Спершу він не влучив у ворота після вивіреної передачі від Павла Концеби. А потім – влучив у стійку після сольного проходу центром майданчика.

До перерви рівненська команда один гол сквитала. Володимир Кручок зумів знайти можливість і віддати пас під удар Сергію Піддубному. Граючий тренер з метра не схибив – 3:1.

На старті другого тайму провал нашої команди в обороні завершився виходом віч-на-віч із воротарем Євгена Леміша. Павло Дармовіс намагався поборотися із гравцем суперника, але сфолив. Арбітр матчу, не вагаючись, дістав із кишені червону картку.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» у гостях обіграв франківський «Ураган»

Залишившись у чисельній меншості, «Кардинал-Рівне» забив. Юрій Свинарчук кидком через увесь майданчик знайшов біля воріт суперника Богдана Новака. Той виграв позицію в Олега Єрьоміна і пробив точно в кут – 3:2.

Цього разу вже господарі не реалізували стовідсотковий момент і поплатилися. Удар Анатолія Мілінького прийшовся у стійку, а контратаку у відповідь завершив Володимир Кручок – 3:3!

Прекрасний камбек продовжив Олександр Басич. Красивим фінтом він пошив у дурні Валерія Грицовця і потужним ударом з гострого кута з лівого флангу атаки не залишив шансів кіперу «Титана» - 3:4!

Господарі дуже швидко моглм відігратися. Удар Дмитра Шеховцова парирував Юрій Свинарчук.

«Титан» відігрався завдяки удару Євгена Леміша. Гравець господарів на замасі прибрав Павла Концебу і в цьому епізоді Юрій Свинарчук шансів врятувати команду не мав – 4:4.

Практично одразу господарі знову вийшли вперед. Богдан Новак загубив Валерія Грицовця і той підправив у сітку воріт простріл Анатолія Мілінького – 5:4.

«Титан» виходить вперед у серії. Другий матч відбудеться у Покровському вже завтра, 25-го березня. Початок – о 13:00.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ