Ми у Facebook
27.03.2018, 10:10

Пішов під лід: школяра з крижаної пастки врятував нацгвардієць (+ФОТО)

В парку Лебединка у самісінькому центрі Рівного на озері провалився під кригу школяр.
На місце події, за викликом, приїхали рятувальники, працівники патрульної поліції та швидкої медичної допомоги.



Однак, ще до приїзду екстрених служб, хлопця з крижаної води врятував військовослужбовець Національної гвардії України Анатолій Гордійчук. Чоловік з товаришем саме проходили біля озера, як побачили школяра, який приблизно за десять метрів від берега перебував у холодній воді та з усіх сил намагався втриматися на поверхні озера.

На Рівненщині врятували чоловіка, який провалився під лід

Військовослужбовець не розгубився, а одразу кинувся у воду на порятунок хлопця. Коли нацгвардієць дістав школяра з води, він з товаришем негайно відвели врятовано до найближчого кафе, де в теплому приміщенні персонал закладу зігріли хлопця гарячим чаєм та вкрили теплим покривалом.





Зі школярем поспілкувалися поліцейські та рятувальники. Його оглянули працівники швидкої. Хлопчина розповів, що звати його Руслан, йому 13-ть років і мешкає він з тіткою в селі Забороль Рівненського району. Як так трапилося, що він провалився під кригу, розповідав не дуже охоче. Але очевидно, що то був просто не обдуманий дитячий вчинок, який мало не коштував йому життя. Поліцейські зателефонували до тітки та повідомили про подію. Наразі з хлопчиною усе добре.


У Рівному врятували школяра, який провалився під лід

З військовослужбовцем Нацгвардії, який до речі врятував школяра у своє професійне свято теж усе добре. Анатолій Гордійчук не вважає себе героєм, каже, що на його місці, так мав вчити будь хто, не зважаючи чи людина у погонах чи працює у цивільній сфері.

Повідомляє ГУ ДСНС у Рівненській області.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ