Ми у Facebook
27.03.2018, 15:07

Конструктори для дітей - в гіпермаркеті АШАН

Конструктори постійно удосконалюються та змінюються. Причому не тільки за кольором і розміром, а й за типом кріплення деталей, складності, сюжетів, які створюються блоками. Це дозволяє купувати їх дітям від року до 10 років та бути впевненими, що їм буде цікаво грати з такими наборами.
Щоб переконатися в різноманітності іграшок, варто зайти на сторінку гіпермаркету АШАН Україна. На інтернет-ресурсі також вказані ціни та перелік адрес магазинів мережі (Київ), в яких можна придбати вподобаний конструктор. Кожен товар супроводжується фотографією, описом технічних характеристик та особливостей застосування іграшки.


Види конструкторів


Можна виділити кілька типів класифікацій:

• по віку;
• за матеріалом;
• за типом деталей.

Вік дитини є визначальним. Якщо іграшка не відповідає цим параметрам, то як мінімум малюкові буде нецікаво. У гіршому випадку це може бути небезпечно.
Від віку дитини залежить і матеріал, з якого виготовлений конструктор: поролон, ізолон, дерево, пластик, метал.



Що стосується видів за типом деталей та функціональності, то бувають такі:

1. Кубики та будівельні набори. У цих конструкторах великі деталі не скріплюються між собою за допомогою спеціальних пазів, а ставляться одна на іншу. У наборах, крім класичних кубиків, є й інші фігури - конуси, циліндри, арки, які дозволяють створювати споруди з різними формами і тим самим розвивають уяву дитини.

2. Блокові конструктори (з'єднання деталей типу «Лего»). Залежно від віку, на який розрахований конкретний набір, його елементи можуть бути різного розміру та жорсткості з'єднання.

3. Конструктор з болтами. Іграшка призначена для різних вікових груп. Обмеження залежать від матеріалу, з якого вона виготовлена (пластик або метал), розмірів деталей і складності їх кріплення.

4. Трансформери. Конструктори-іграшки, деталі яких скріплені рухомими сполуками.

5. Електронні. До складу таких наборів входять елементи живлення. Подібним конструктором можуть грати діти від 5 років. Іграшки розвивають логіку, вміння діяти за схемою.

Незважаючи на простоту конструкторів, дорослі обов'язково повинні показати дитині, як грати. В подальшому він зможе це робити самостійно.





На правах реклами