Ми у Facebook
28.03.2018, 09:25

Найспортивнішим підлітковим клубом Рівненщини став «Фаворит» із Здолбунова

За підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області в Рівному відбувся традиційний обласний фестиваль серед підліткових клубів за місцем проживання у рамках Всеукраїнського фестивалю «Здорова молодь – здорова нація».
В спортивному залі Рівненського економіко-технологічного коледжу НУВГП зустрілося десять команд з кращих спортивних підліткових клубів області.

Розпочався захід з вітальних слів голови Відділення НОК України в Рівненській області, директора комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради Миколи Петренчука. Він побажав усім учасникам цікавої спортивної боротьби, а найсильнішим колективам – красивих перемог. Після цього на спортивному майданчику пролунав Державний гімн України, що й дало офіційний старт початку змагань.

Організатори запропонували дітям нову естафету, яка отримала назву «Комбінована», де протягом однієї дистанції молодим спортсменам довелося по черзі використовувати скакалки, баскетбольні м’ячі та ракетки для настільного тенісу. Також, вони з фітбольних куль споруджували «сніговиків», грали в «Боулінг» та «Флорбол». За підсумками всіх цих естафет на перше місце зумів зійти колектив «Фаворит» (м. Здолбунів). Срібні нагороди вибороли діти з команди «Гарт» (м. Вараш), а бронза дісталася команді «Олімп-Гільча» (Здолбунівський район).

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Школярі з Рівненського району зустрілися з призеркою лондонської Олімпіади

Ольга Земляк здобула бронзу на римському етапі «Діамантової ліги»

В індивідуальних конкурсах перемогу святкували: Поліщук Артур з команди «Гарт» (м. Вараш), який став першим в спортивному конкурсі «Скакалка»; Балащак Назар з команди «Олімп-Гільча» (Здолбунівський район) був найсильнішим у вправах з кільцями; Дейнеко Арсен з команди «Козак» (м. Вараш) здобув звання «Володаря м’яча», а його колега по команді Клець Вікторія перемогла в конкурсі «Гімнастичний».

Завершився захід урочистим нагородженням всіх його учасників, а переможцям і призерам були вручені кубки, дипломи, медалі та подарунки від організаторів. Втім будь-які спортивні відзнаки, для дітей завжди були лиш маленьким доповненням, до задоволення, яке приносить активне дозвілля.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ