Ми у Facebook
29.03.2018, 11:02

Затримали зловмисника, який ударив ножем рівнянина

В слідчому ізоляторі перебуває зловмисник, який 25 березня близько 20 години в одному з готельно-ресторанних комплексів Рівного ножем поранив рівнянина.
31-річний костопільчанин в холі готелю під час конфлікту ударив ножем в живіт 46-річного рівнянина та з місця події втік.

Із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини потерпілого госпіталізували до реанімаційного відділення, де йому надали невідкладну медичну допомогу. Зі слів медиків, його життю нічого не загрожує.

Битою та молотком вибивали модну валюту: двох друзів жорстоко катували за “ферму” електронних грошей (+ФОТО)

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України.

27 березня, поліцейські викрили зловмисника у Костополі.

«Чоловікові повідомили про підозру в умисному нанесенні тяжкого тілесного ушкодження, — повідомив начальник Рівненського відділу поліції Василь Зелінський. — Сьогодні суд задовольнив клопотання слідчого про обрання жителю Костополя міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

У Рівному жорстоко побили юнака за навушники (+ФОТО)


Поліцейські з’ясували, що костропільчанини вже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж та незаконне зберігання наркотиків. Однак тоді відбував покарання з іспитовим строком.

Тепер за скоєне чоловіку загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування у відкритому кримінальному провадженні триває.


Про це повідомляють з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами