Ми у Facebook
30.03.2018, 12:01

Слідча випікає печиво заради одужання сина

Найцінніше для батьків – здоров'я дітей. Слідча поліції з Дубна Оксана Стрільчук виховує півторарічного синочка Матвійка, який має проблеми зі слухом. Заради лікування дитини жінка зайнялася випіканням печива.
Перші прояви погіршення слуху мама запідозрила, коли Матвійкові було десять місяців. Малюк не реагував на голос. Під час обстеження районні лікарі запевнили, що дитина здорова. Коли хлопчику виповнився рік, батьки дізнались про страшний діагноз.



– Сурдолог одразу помітила, що в нього є відхилення. Я здивувалась, як без аналізів вона так швидко вставила діагноз. Мені відповіла, це видно із зорової реакції дитини, – розповіла мама Оксана СТРІЛЬЧУК. – Адже в його віці в дітей не може бути настільки добре розвинений зір.



Родина поїхала на детальне обстеження до столиці. Там хлопчику встановили діагноз – двобічна сенсоневральна глухота. Операцію можуть зробити у сусідній Польщі. Там вона коштує 29 500 євро. Таких грошей у родини Стрільчуків немає. Тато Матвійка працює майстром на молокозаводі, а мама – слідча Дубенського райвідділу поліції. Тому винахідлива мама випікає печиво, яке продає через соціальні мережі.



– Я не змогла сидіти склавши руки. Печиво замовляють на подарунок або на день народження діткам. Вірю, що ми впораємося з цим випробуванням, – каже мама. Ми теж пожемо допомогти Матвійкові.

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ:
Стрільчук Оксана Ананіївна
5168 7573 4401 4909 (ПриватБанк)
5167 4901 4496 7107 (Ощадбанк).
5274 1000 0272 6566 (EUR)


Фото з особистого архіву.

Більше інформації - в газеті "ОГО". Свіжий номер рівненського інформаційно-рекламного тижневика "ОГО" можна придбати у кіосках та у приватних розповсюджувачів, передплатити, а також прочитати онлайн версію на нашому порталі ОГО.

Щоб прочитати онлайн версію (PDF версію) останнього номера газети "ОГО", перейдіть ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ