Ми у Facebook
02.04.2018, 19:00

Футбольний Меморіал Молчановского в четвертий раз поспіль виграла «Славія» [Фото+Відео]

В останньому турі Меморіалу Молчановського з футболу вирішувалася доля срібних та бронзових нагород змагань. Несподіаванок не трапилося - "Агат"із Симонова та "Продторгобладнання" виграли свої поєдинки та стали, відповідно, другою та третьою командою в турнірі.
Результати заключних турів.

6 тур, 31.03, субота,
"Славія" - "Продторгобладнання" 3:0, "Агат" - "Калина-2" 1:0, ФК "Гоща-Агат" - "Ветеран" 5:3, ХФК "Надія" - "Рівес" 3:1

7 тур, 01.04, неділя,
"Славія" - ФК "Гоща-Агат" 6:1, "Агат" - "Ветеран" 2:0, "Продторгобладнання" - "Рівес" 2:0, "Калина-2" - ХФК "Надія" 0:3

«Славія» з Великої Омеляни відсвяткувала дострокову перемогу у турнірі, обігравши в передостанньому турі одного зі своїх безпосередніх конкурентів – «Продторгобладнання». Для чемпіона Рівненського району подібний тріумф став четвертим поспіль, ще раз ця ж команда, але під назвою СФК «Омеляна», перемагала у 2014 році. Таким чином, з десяти прооведених Меморіалів Молчановського (до 2013 року турнір носив назву Кубок федерацій), рівно у половині перемагала команда з Великої Омеляни.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІХ ПРИЗЕРІВ ТУРНІРУ НА САЙТІ ФК "АГАТ"

Після завершення останнього матчу голова Рівненської міської федерацій футболу Валерій Гладков вручив командам-призерам кубки та медалі. Крім того, були відзначені у колективних та індивідуальних номінаціях наступні команди та футболісти: кращий воротар - Артем Божок ("Агат"), кращий гравець у складі своєї команди - Максим Барихін ("Агат"), кращий гравець турніру - Валерій Шипуков ("Славія"), приз "За волю до перемоги" - "Калина-2", приз "Справедливої гри" - "Рівес".

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На футбольному Меморіалі Шморгуна відіграли більшу частину групового етапу

Зимову першість Рівного з футболу виграла у суботу команда «Понеділок»











Тим часом, у Рівненській обласній федерації футболу повідомили про перенесення XIV-го турніру з футболу пам`яті Віктора Завацького. Причина – не підготовленість поля стадіону у с. Піддубці Луцького райнну в зв`язку з погодними умовами.

Участь у змаганнях традиційно беруть кращі команди Рівненської і Волинської областей і команди системи "Інваспорт".

Цьогорічними учасниками Меморіалу Завацького стануть по два представники Рівненщини - ОДЕК (Оржів) та "Маяк" (Сарни) - та Волині - ФК "Спецтехмонтаж" (Луцьк) і "BRW-ВІК" (Володимир-Волинський).





На правах реклами