Ми у Facebook
03.04.2018, 12:03

Марафон вуличних сімейних заходів 2018 розпочався з Дубно

центральними вулицями Дубно пройшла мирна хода на захист сімейних цінностей. Сотні сімей, діти та молодь вийшли на вулиці міста із лозунгами: «Тато, мама, я – Богом створена сім’я» , «Є родина – є Україна» , «Українська родина – батько, мати, дитина!".
Перехожі, які зустрічали ходу із лозунгами за традиційну сім’ю, активно підтримували акцію та приєднувались до неї. Дійство супроводжувалося колоною автомобілів. В акції взяли участь більше півтисячі осіб. Потім на площі міста виступили священики та місцеві чиновники.



Народний депутат України Олександр Дехтярчук розповів про події, які відбуваються на законодавчому рівні та в парламенті щодо сімейної політики. Сам депутат категорично проти узаконення так званих одностатевих "шлюбів" та пропаганди гомосексуалізму в школах та ЗМІ. Олександр неодноразово виступав проти подібних законопроектів, навіть звертався з листом до президента України за збереження традиційної сім’ї. На своїй сторінці у Facebook він зазначив наступне:«Хтось, може, думає – не на часі сімейна політика. Ні, на часі! Вже було кілька спроб протягнути псевдоєвропейські цінності в українське законодавство. Підтримую позицію учасників ходи!»



Мер міста Василь Антонюк у своєму зверненні до громадян сказав, що цілком поділяє думку громади і запевнив, що до кінця свого терміну повноважень не допустить жодної пропаганди гомосексуалізму в школах та ЗМІ. І запевнив, що громада може розраховувати на підтримку з боку влади щодо збереження та популяризації християнських цінностей.



До проведення акції дубенчан спонукали дії деяких парламентаріїв і державних службовців в Києві, які підтримують ЛГБТ-гасла і просувають гендерну ідеологію. Останньою краплею стало видалення з інтернет-представництва Президента Петиції №22 / 042484-еп, яку підписали майже 23 тисячі осіб, вимагаючи захистити інститут сім'ї в Україні та заборонити гомопропаганду. Жителі Дубненського району також підписували нове звернення до глави держави і відправили його на Київ.



Подібні вуличні сімейні заходи проходять по усій Україні в травні-липні. Дубно відкрило національний марафон сімейних подій у 2018 році.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ