Ми у Facebook
05.04.2018, 18:00

На Дубенщині спортивні діти отримали нагороди

Цієї зими по всій Рівненській області відбувалися спортивні конкурси. Дошкільнята змагалися в спорудженні красивих фортець, учні молодшої школи будували сніговиків, а старші діти і студенти брали участь у спортивних змаганнях з лижами та ковзанами.
Всі ці активності проходили спершу на місцевому рівні, де визначався переможець, котрий згодом представляв своє місто, район чи ОТГ вже на обласному етапі.

Особливо хороші результати продемонстрували місто Дубно та Дубенський район, які здобули одразу три призових місця. В конкурсі «Зимова фортеця» дошкільний навчальний заклад №6 Дубенської міської ради зумів посісти третє місце. Іваннівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Дубенської районної ради стала срібним призером конкурсу «Сніговик FEST». А вищий комунальний навчальний заклад «Дубенський медичний коледж» Рівненської обласної ради став переможцем конкурсу «Зимові рекорди».

Нагородження відбувалося на базі ДНЗ №6. Але перед врученням усіх нагород, працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням НОК України в Рівненській області провели для тутешніх дітей командні змагання в рамках спортивно-масового заходу «Перший старт». Кожен юний колектив боровся за перемогу при дуже гучній підтримці. Більшість вихованців закладу, разом зі своїми вихователями, прийшли подивитися на змагання і підтримати друзів. Зрештою, в загальному підсумку перемогли «Бджілки», команда «Сонечко» стала другою, а третє місце вибороли «Капітошки».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

В Острозькому районі відомий футболіст провів «Розминку від чемпіона»

У Дубенському районі відбулася «Розминка від чемпіона»

В ході урочистого нагородження, організатори заходу відзначили навчальні заклади, які увійшли до трійки призерів у зимових конкурсах. Всі вони отримали іменні кубки та дипломи, а також спортивні подарунки. Без нагород не залишилися й колективи, котрі були в цей день залучені до командних змагань.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ