Ми у Facebook
10.04.2018, 18:33

Поблизу храму в Птичі на Рівненщині стоять авто правоохоронців

Про це повідомила в редакцію ОГО читачка.
Як розповідає постійна читачка Світлана, близько години тому вона проїжджала неподалік храму в селі Птича Дубенського району. І бачила 5 авто правоохоронців. Жінка стверджує, що це були автомобілі патрульних.

Як вдалося з’ясувати кореспонденту ОГО, патрульні там дійсно є. Як повідомили з управління патрульної поліції Рівненської області, там знаходиться 1 екіпаж патрульних. Село Птича – це траса М-06, правоохоронці її патрулюють. Біля храму в Птичі постійно чергує екіпаж для забезпечення правопорядку в рамках співпраці з Головним управлінням національної поліції у Рівненській області.

Бій патріархатів у Птичі: стало відомо про першу жертву (+ФОТО)

Можливо також, що там знаходяться й авто співробітників ГУНП. Аби попередити та не допустити порушень правопорядку, правоохоронці в цілодобовому режимі забезпечують публічну безпеку та порядок поблизу Свято-Успенського храму.

Навколо храму на Рівненщині знову загострюється протистояння (+ФОТО)


Нагадаємо, близько опівночі 2 квітня до поліції надійшло повідомлення, що невідомі особи пошкодили вхідні двері церкви та зайняли її приміщення. Між представниками обох конфесій виник конфлікт, у ході якого тілесні ушкодження отримала 51-річна місцева жителька. Медики у неї діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій скроні.

За фактами умисного пошкодження майна та умисного легкого тілесного ушкодження відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статей 194 та 125 Кримінального кодексу України відповідно.





На правах реклами