Ми у Facebook
12.04.2018, 12:01

На Рівненщині чоловік втратив комбайн, бо не платив аліменти

У мешканця Березнівського району, який заборгував на утримання трьох своїх дітей 39 143 гривень аліментів, державні виконавці Березнівського районного відділу ДВС Головного територіального управління юстиції описали комбайн.
- Чоловік не платив аліменти з 2016 року. Відповідно до новацій закону #ЧужихДітейНеБуває державний виконавець склав щодо нього постанови про обмеження у праві виїзду за межі України, у праві керування транспортними засобами, у праві користування зброєю та праві полювання. Також до боржника виїздила мобільна група з ліквідації заборгованості зі сплати аліментів. Чоловік офіційно ніде не працює. І немає майна, окрім комбайна. Відтак державний виконавець описав комбайн. Він буде виставлений на продаж через електронну систему продажу арештованого майна СЕТАМ. Кошти від його продажу підуть на погашення боргу з аліментів, - розповідає начальник Березнівського районного відділу ДВС Наталія Трембіцька.

Мусить відпрацювати 120 годин, бо не платив аліменти


Як наголошує начальник Головного територіального управління юстиції в Рівненській області Микола Станіщук, 6 квітня 2018 року державним виконавцям Головного територіального управління юстиції у Рівненській області вдалося стягнути з боржників зі сплати аліментів сім мільйонів гривень. Загалом з початку цього року вже стягнути 17,6 мільйонів гривень аліментів.

Начальник управління обласної юстиції виїхала з Рівненщини


Про це повідомляє прес-служба Головного територіального управління юстиції у Рівненській області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами