Ми у Facebook
12.04.2018, 13:01

На Рівненщині дільничний рятував життя підліткові (+ФОТО, ВІДЕО)

У Великодню ніч дільничний офіцер поліції Руслан Ягодка разом із небайдужими людьми допоміг острозьким працівникам ДСНС врятувати 16-річного хлопця.
Поліцейський ніс службу поблизу храму в селі Новомалин, коли черговий районного відділу поліції повідомив, що неподалік у ставу, з якого спустили воду, болото затягує 16-річного підлітка. Коли поліцейський прибув на місце події, то разом із небайдужим чоловіком до приїзду рятувальників почав рятувати неповнолітнього:

Рівненський патрульний, гуляючи з дитиною, врятував чоловікові життя (+ФОТО)


«Хлопець був за кілька десятків метрів від берега, його затягло трясовиною майже по шию, — розповідає Руслан Ягодка. — Разом з охоронником ставка ми вирішили не витрачати часу та почали самостійно допомагати хлопцеві. Ми накладали підручні дошки на мул, аби і нас не затягнуло. Коли проклали на метрів вісім-десять, прибули працівники ДСНС, які дістали у напівпритомному стані підлітка за лічені хвилини».



21-річний лейтенант Руслан Ягодка рік тому прийшов на службу в поліцію. Рішення стати поліцейським було спонтанним, однак про свій вибір молодий офіцер не шкодує. Спочатку працював у групі реагування патрульної поліції, потім у секторі моніторингу, а коли у грудні став дільничним офіцером, зрозумів, що щоденна робота з людьми йому подобається найбільше.

Рівненщина: 17-річний герой врятував життя потопаючому




Молодий офіцер обслуговує територію чотирьох сільських рад Острозького району:



«Не очікував, що і в місті, і в районі настільки необхідна допомога поліцейського. Комусь моральна, а комусь профілактична. Я зрозумів, що хочу допомагати людям. Історія порятунку хлопчика мені ще раз довела, що я опинився в потрібний час в потрібному місці, значить обрав професію поліцейського недарма».

За повідомленням з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами