Ми у Facebook
12.04.2018, 16:24

Об’єктивні причини вибрати для співпраці Студію Golden Web [+Відео]

В ефірі Першого ділового каналу нещодавно було піднято тему Цифрового маркетингу та важливість його використання у розвитку бізнесу сьогодні.
Багато хто користується послугами маркетологів, є компанії, які заводять в штат посади SMM-менеджера, SEO-спеціаліста, та чи є це повномасштабним і правильним просуванням? Світло на ці запитання пролила керівник Студії цифрового маркетингу Golden Web – Мар’яна Гуцул у своєму інтерв’ю Діловому ранку.



Цифровий маркетинг: Мар’яна Гуцул розкрила секрет успіху:


- Очевидним є те, що повноцінні маркетингові стратегії мають містити чіткі прогнози та унікальні рішення, які розробляються і втілюються індивідуально для кожного бізнесу. Як немає двох однакових людей на Землі, так і немає однакових компаній, тому шаблонність тут некоректна. І якщо це зрозуміє керівник компанії, то він і дійде до логічного висновку, що одна людина навряд чи визначить, виведе і втілить усі пріоритети в представленні компанії онлайн. Також цифровий маркетинг об’єднує в собі багато методологій: SEO, SMM, Targeting, Контекстна реклама, контент-стратегії, WEB-розробка та створення унікального ПЗ для автоматизації процесів впливу та комунікації з потенційною клієнтською аудиторією, якісне фото та відео, ротація на ТБ і багато інших практик та впливів, які підбираються унікально для клієнта.

Це великі об’єми інформації і для досягнення лідерських цілей необхідне залучення професіоналів для реалізації, що виключає введення в штат однієї чи двох осіб, ці обов’язки слід делегувати в спеціальні маркетингові агенції. Також проблемою є те, що різні з вище перелічених методів реалізовуються в різних компаніях, тому й виграють і лідирують сьогодні такі компанії, як Студія Golden Web, в якій зосереджено все: від розробки до реклами.

Керівник студії Мар’яна Гуцул, розкрила також тему шахрайства в цифровому світі, і тут важливим є рекомендації вже існуючих клієнтів і термін співпраці, адже оптимізація сайту та введення бізнесу онлайн – є безперервним процесом. Тому просування сайту зі студією Golden Web є унікальною можливістю для бізнесу, адже вона поєднує в собі як усі ці методи, так і чесний підхід, навчаючи своїх клієнтів методів маркетингу і пояснюючи їм усі втілені кроки. Студія цифрового маркетингу постійно розвивається і удосконалюється, бере досвід та іноваційні підходи західного ринку. Про стрімкий розвиток чудово свідчить і різноманіття тематики та масштаби бізнесу, який сьогодні веде студія.

Пропонуємо переглянути відео інтерв’ю та розвиватись разом з найкращими в світі Digital – golden-web.org





На правах реклами