Ми у Facebook
24.04.2018, 08:00

Харизматичні французи зіграють у Рівному креативний джаз (+ВІДЕО)

Рояль, контрабас, барабани і неймовірно харизматичні джазмени на сцені, які збудять слухачів настільки, що мурахи пробіжать у кожного... 25 квітня у Рівному виступлять «Remi Panassian Trio».
Минулого року французи «Remi Panassian Trio» підкорили тисячі глядачів на сцені Leopolis Jazz Fest у Львові та в Маріїнському Парку в Києві. Протягом 7 років група зіграла близько 350 концертів у 30 країнах, серед яких Франція, Канада, Норвегія, Бразилія, Німеччина, Португалія, Бельгія, а в Азії здійснила 11 турів та дала більше 150 концертів.



Тому в рамках мистецького фестивалю «Французька Весна 2018» Альянс Франсез міста Рівне та джазовий клуб «ДжЕм» з гордістю презентує увазі меломанів подію світового ґатунку, а саме виступ «Remi Panassian Trio»!



25 квітня, 19:00,
Рівненський Зал Камерної та Органної Музики!
Квитки за тел (067)363-34-18


RP3 – це рок-група, яка грає джаз, і джаз-бенд, що виконує рок. Гурт створений, щоб грати на сцені, їхня музика насичена кольорами сучасного легкого джазу і водночас енергією року та мелодійністю поп-музики. Вільний та креативний джаз, сповнений позитивної енергії, який зачаровує публіку найбільших фестивалів усього світу.





Ремі Паноссян записав 3 альбоми. Третій диск отримав нагороди від FIP Radio, увійшов в ТОР-10 французьких альбомів від журналу Les Inrocks, композиції з цього альбому є в ротаціях France Musique, France Inter, TSF Jazz.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
У Рівному лунатиме джаз (+ ПРОГРАМА )
Львівський гурт «Wszystko» 8 березня гратиме джаз для рівнянок
Рівняни мають змогу зустрітися з відомими джазовими музикантами

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами