Ми у Facebook
17.04.2018, 21:38

Маленька рівнянка Іванка Голубєва потребує вашої допомоги

Дороговартісне лікування маленької Іванки Голубєвої допомагає їй радіти життю і дарує посмішку батькам дівчинки.
Давайте разом допоможемо маленькому янголятку!!!
Родина головного редактора Видавничого дому "ОГО" потребує вашої допомоги на лікування маленької донечки Іванки. У дівчинки вроджені проблеми зі здоров'ям.

Давайте допоможемо маленькому янголятку повноцінно жити!!!




Сьогодні нашій третій донечці Іванці - тиждень. Завтра її оперуватимуть вдруге. Просимо вас про допомогу.
___________
Коротка передісторія. Після УЗІ в листопаді нам рекомендували аборт. Бо в дитини спрогнозували вади. Ми з Julia Novak-Golubieva вирішили не позбавляти її права на життя, а щодо вад - робити для здоров'я дівчинки те, що буде в наших силах. А далі - як розсудить Бог.

Іванка благополучно народилась шляхом кесарського розтину (як і наші старшенькі, Сашка і Віталіна, 1 рік і 2 місяці). На жаль, вади підтвердились - спинномозкова грижа і гідроцефалія головного мозку. (Іншомовні назви не наводжу, щоб не ускладнювати). Першою треба було "нейтралізувати" грижу. Бо через неї пішло б зараження і практично гарантований летальний підсумок. Минулої середи Іванку прооперували в обласній дитячій лікарні. Прийшов час робити щось із гідроцефалією. МРТ показала, що вона, на жаль, збільшується. Говорячи просто, в головному мозку дитини прибуває вода. Її треба відкачувати. Для цього потрібне шунтування. В мозок вводиться трубочка, через яку зайва рідина виходитиме. Все життя.

Трубку за 15 000 грн ми сьогодні вже оплатили. На інших фото - ще частинка наших витрат упродовж лише однієї сьогоднішньої доби. Поки що ми справлялись із витратами на лікування і нікого ні про що не просили. Дехто сам допомагав, але суто з власної волі. Не люблю "сопливих" постів і не збирався писати цей - до вчорашнього дня. Але сьогодні - мусимо. Прийшов час, коли нам самим - уже важко. Тим більше, коли подумаєш, скільки ще всього може бути попереду...

У таких випадках зазвичай завершують чимось типу "Іванка дуже хоче жити". Не думаю, що дитина, якій лише тиждень, про щось таке думає. Цього хочемо ми, її батьки. А Іванка - просто живе. Дихає, посміхається. Так, посміхається! Мама після кесарського сьогодні вперше змогла вибратись на 5 поверх у реанімацію і сама це побачила - донечка їй посміхнулась! Живе, дихає, посміхається. І щоб так було далі - нам потрібно здолати нинішні випробування.

Хто має можливість - допоможіть. Будемо вдячні за посильну допомогу і репост цього запису. Картка ПриватБанку 4731 2191 1099 8386.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ